Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MiG 21

Do petka moguće probijanje zvučnog zida

mig
MORH
24.11.2014.
u 09:28

Letovi će se provoditi u vremenu od 10 do 16 sati, na visini iznad 10.000 metara na području Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, piloti zrakoplova MIG-21 će od danas, 24. studenoga do petka, 28. studenoga godine provoditi redovite letačke aktivnosti, tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Letovi će se provoditi u vremenu od 10 do 16 sati, na visini iznad 10.000 metara na području Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije.

Riječ je o redovitim letačkim aktivnostima nakon obavljenih radova na zrakoplovu.

>> Moguće probijanje zvučnog zida u Zagrebačkoj županiji

Komentara 6

Avatar tituš
tituš
09:56 24.11.2014.

Jedino ne lete iznad Dalmacije, tamo bi ih valjda mogli srušiti. Jedan jedini zrakoplov poluispravan, treba šest županija ne bili uhvatio brzinu da probije zvučni zid! Svaka čast MORH na ovoj informaciji, dobro je da ljudi znaju da uopće neštoo leti, kako bi se pričuvali na svojim poljima da ne bi dobili kakav komad u glavu. No kada će uskokovci pokucati na vrata Kotromanovića i društva koje je stotine milijuna spiskalo na remont zrakoplova kojih ili nema ili ne lete ili su u komadima po hangarima ...

PO
portugisac
10:16 24.11.2014.

Pošto leti odf Osijeka ja sam mislio da poljoprivredni avion probija zvučni zid. Nadajmo se da će se ovaj MIG uspjeti podignuti.

DU
Duba
12:04 24.11.2014.

samo da upali ... ako treba i na guranje. Ako netko ugrožava RH budemo na njega poslali oba aviona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije