Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo željela letjeti

Djevojčica se ušuljala u zrakoplov u Moskvi i odletjela u St. Peterburg

zrakoplov
Foto: Thinkstock
29.04.2016.
u 00:15

Sve sigurnosne provjere prošla je potpuno neopaženo, usput razgovarajući s ljudima koji su čekali u redovima

Odgovorni za sigurnost u moskovskoj zračnoj luci Vnukovo neće se dobro provesti nakon što je otkriveno kako je jedanaestogodišnja djevojčica uspjela zaobići sve sigurnosne kontrole i ušuljati se u zrakoplov za Sankt Peterburg bez ijednog dokumenta, piše RT.

S obzirom na to da nikada u životu nije letjela zrakoplovom, a to joj je bila velika želja, djevojčica je bez karte i znanja roditelja došla na aerodrom i odlučila se ukrcati u jedan od zrakoplova. Sve sigurnosne provjere prošla je potpuno neopaženo, usput razgovarajući s ljudima koji su čekali u redovima.

Osoblje u zračnoj luci nije provjeravalo njezine dokumente. Mislili su da je dio veće turističke grupe. Kako se djevojčica nije na vrijeme vratila iz škole, roditelji su pozvali policiju, koja je locirala njezin mobitel na aerodromu Pulkovo u Sankt Peterburgu i djevojčica je ubrzo pronađena.

>>Zašto su prozori na zrakoplovima okrugli i čemu služi mala rupica na dnu? Evo odgovora

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:41 29.04.2016.

Ruska posla. Sigurno je to antiruska propaganda, jel tako rusofili.

Avatar Dameanu
Dameanu
05:26 29.04.2016.

i onda se cudimo terorizmu.

SO
sokol93
08:09 29.04.2016.

Smotani Rusi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije