Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomislav Karamarko

'I mi smo pokušali progovoriti o boljševičkim zmijama. Hvala Bogu da je Josipović otišao'

karamarko
Foto: HDZ
1/10
17.02.2015.
u 20:16

Nakon što je Milanović preko Twittera pozvao predsjednicu da dođe na sjednicu Vlade rekao je da je to 'nepristojna provokacija' premijera

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a u Vrbovcu se osvrnuo na komentar Zorana Milanovića oko gospodarskog konsenzusa HDZ-a i angažmana instituta u Münchenu. Premijer je, naime, kazao da ne treba tražiti ništa izvan Hrvatske.

 – Milanović bi savjet trebao potražiti od bavarske vlade, oni su ponudili uspješan model zapošljavanja hrvatskog gospodarstva. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Mi ćemo surađivati s ljudima koji imaju iskustva i rezultate. Bilo bi neozbiljno ne potražiti tuđa iskustva i tuđu pomoć iako će to biti bazirano na hrvatskoj pameti – kazao je.

O komentaru kako HDZ samo opstruira Vladu i nije dao nijedan konstruktivan prijedlog rekao je kako je HDZ u početku počeo iznositi prijedloge zakona, no svi su bili odbijeni.

Osvrnuo se i na odgovor Zorana Milanovića kako nije klimavac upitan zašto nije čestitao predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

 – To nema veza s klimavcima, već s kulturom i pristojnošću. I kad izgubite, morate biti veliki u porazu. Taj segment im nedostaje, ali to je njihov problem.

Kazao je kako dok je bio na čelu SOA-e nije provodio istragu o prodaji oklopnih vozila za hrvatsku vojsku jer je "to posao kriminalističke policije".

O komentaru Josipovića o "ustaškoj zmiji koja ne spava" kazao je kako je jedini koji ne spava hrvatski narod zbog "bijede i siromaštva koju nam je na leđa natovario onaj koji spominje ustaške zmije".

 – Zna se tko nas stalno vraća u prošlost. I mi smo pokušali progovoriti o boljševičkim zmijama koje su ubijale naše ljude u inozemstvu. Hvala Bogu da je otišao – rekao je Karamarko.

Osvrnuo se i na Josipovićevo komentiranje izjava pojedinih članova HDZ-a na Facebooku.

 – Divim se ljudima koji su na odgovornim dužnostima, a imaju vremena na Facebooku voditi polemike, ja za to nemam vremena. Pogledajte kakvog smo predsjednika imali, koji visi na Facebooku.

Nakon što je Milanović preko Twittera pozvao predsjednicu da dođe na sjednicu Vlade rekao je da je to "nepristojna provokacija" premijera. 

 – Ako je htio da dođe na sjednicu Vlade, ona mora biti dobro pripremljena i tematska. To je trebao učiniti pismenim putem, a ne ovako, to je pokušaj degradacije institucije predsjednice – kazao je.

>> Josipović o prosvjedu branitelja: Šefovi su tog projekta u središnjici HDZ-a

Komentara 219

LA
Laras
20:55 17.02.2015.

Kulture i pristojnosti od premijera necemo vidjeti nikada..

VA
VADEMECUM
20:43 17.02.2015.

Svaka čast. Sad će imati vremena za fejs,lajkanje, tvitanje... A šta će jadan nije mu lako. Čak mi se čini da nam je Bivši i omršavio. Izgubiti izbore nije mala stvar. Morat će sad nešto i raditi...

DU
Deleted user
20:29 17.02.2015.

Karamarko griješi odnosno treba pustiti Milanovića na miru, da odstoji svaka njegova... aj, ne smijem napisati što. Ovako, sitnim dueliranjima mu daje prigodu da se nameće javnosti kao agilan državnik - u biti Hrvatska truli, gledano po svim gospodarskim pokazateljima, i to već više od 10 kvartala. Takve koji imaju ego velik kao planina, treba ostaviti da ih slomi vjetar, kako vele u Španjolskoj (oni veliki bikovi od limenih struktura uz ceste su često žrtve naleta olujnog vjetra). Da ih prelomi, bolje rečeno... Nitko ne može opstati bez rezultata, zna svaki nogom. trener da nakon 3-4 poraza izgubio svako pravo na pametovanje. Vrijedi i za Milanovića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije