Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Danas će pasti i snijeg – evo kakvo nas vrijeme očekuje

Snijeg
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
26.11.2014.
u 11:10

Danas i sutra nas očekuje oblačno vrijeme s povremenom kišom, a očekuju se i prve pahulje snijega

Danas nas očekuje pretežno oblačno vrijeme s povremenom kišom, koja će biti češća na Jadranu i području uz njega, dok će u Gorskom kotaru i Lici mjestimice biti i malo snijega. Prema prognozi DHMZ-a u Gorskome kotaru će biti i kiše koja se smrzava na tlu.

U sjevernim i istočnim krajevima bit će uglavnom suho, prijepodne i djelomice, a u istočnoj Slavoniji pretežno sunčano.

Vjetar će biti slab do umjeren istočni, na sjevernom i dijelu srednjega Jadrana umjerena, podno Velebita mjestimice jaka bura i istočnjak, na južnom jugo. Najviša temperatura kretat će se uglavnom između 2 i 7, na Jadranu od 11 do 16 stupnjeva.

Sutra će u Hrvatskoj prevladavati oblačno vrijeme ponegdje uz rosulju ili slabu kišu. Na Jadranu će u noći i ujutro biti promjenjivo oblačno s povremenom kišom i kratkotrajnim pljuskovima.

Vjetar će biti slab, u Slavoniji do umjeren istočnjak, na sjevernom Jadranu većinom umjerena bura i istočnjak, na srednjem umjereno, a na južnom i jako jugo. Temperatura u kopnenom području uglavnom između –1 i 5, a na Jadranu jutarnja od 6 do 12, najviša dnevna između 13 i 18°C.

>> Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje iduća 3 mjeseca

Komentara 2

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:43 26.11.2014.

Koliko znam Vakula nije najavio snijeg,,, a on sve zna...

UN
una1
11:42 26.11.2014.

Zima nije moje doba,mrzim snijeg i poledice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije