Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorili carlu bildtu

Croatia Airlines: Nismo mogli utjecati na okolnosti slijetanja aviona u Zagreb

avion
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.07.2014.
u 15:23

Nakon što je u Splitu nadopunjeno gorivo, zrakoplov se ponovno uputio prema Dubrovniku, ali ni u ponovnom pokušaju nije mogao sletjeti jer se u tom času nad Dubrovnikom dogodilo olujno nevrijeme

Nakon što su mediji objavili kako se Carl Bildt razljutio zbog slijetanja aviona na Plesu umjesto u zračnu luku Dubrovnik, javili su se priopćenjem iz Croatia Airlinesa.

"Zrakoplov  Airbus  320  Croatia  Airlinesa  na  letu  OU419 iz Frankfurta u Dubrovnik jučer u predviđeno vrijeme nije mogao sletjeti u dubrovačku zračnu luku jer je sletnu stazu blokirao zrakoplov Cessna, koji je ostao u kvaru. Kapetan zrakoplova Croatia Airlinesa, u kojem je bilo  140  putnika,  a  među  njima i gospodin Carl Bildt, bio je zbog toga prisiljen zrakoplov spustiti u alternativnu zračnu luku Split.

Nakon  što  je  u  Splitu nadopunjeno gorivo,  zrakoplov se ponovno  uputio prema Dubrovniku, ali ni u ponovnom pokušaju nije mogao sletjeti jer se u tom času nad Dubrovnikom dogodilo olujno nevrijeme. U međuvremenu posadi koja je bila na tom letu ističe radno vrijeme te je zrakoplov preusmjeren u Zagreb, gdje je organiziran dolazak nove posade, koja je odradila dva dodatna leta, Zagreb – Dubrovnik i Dubrovnik – Zagreb.

Croatia Airlines ispričava se svim putnicima na letovima za Dubrovnik zbog kašnjenja i neugodnosti, ali i putnicima na ostalim letovima na koje je utjecao spomenuti poremećaj na koji, tvrde, nisu mogli utjecati.

>> Carl Bildt otkrio kakvu je dramu proživio na nebu iznad Hrvatske!

Komentara 54

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
16:08 11.07.2014.

Carl Bildt - najuporniji branitelj Slobodana Miloševića. A sada najbliži suradnik Vesne Pusić. Pametnome dosta.

SE
sestrićna
15:42 11.07.2014.

jel to onaj srpski lobist?

XA
xaron
16:35 11.07.2014.

Carl Bildt se žalio da su ga nepotrebno vozali nekoliko sati kroz Hrvatsku. On je nas nepotrebno vozao 10 godina oko EU te su njegove žalbe neprimjerene. Najbolje je da nam više i ne dolazi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije