Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeteća pisma

Branko Vukšić: Pišu mi gdje će me ubiti, protjerati, psuju...

Branko Vukšić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.08.2015.
u 10:58

Na pitanje kako je biti zastupnik kojem se prijeti, Vukšić je kazao da je baš jučer dobio "neka pisma pa se moja snaha zapitala kako ja mogu živjeti s tim".

Saborski zastupnik Branko Vukšić je u današnjoj emisiji televizije N1 Novi dan kazao da mu prijete ubojstvom.

Na pitanje kako je biti političar u Hrvatskoj i kako je biti zastupnik kojem se prijeti, Vukšić je kazao da je baš jučer dobio "neka pisma pa se moja snaha zapitala kako ja mogu živjeti s tim".

"Karamarko je zatomio svoju taštinu"

– Pišu mi gdje će me ubiti, protjerati, psuju – kazao je Vukšić i dodao da je vrlo teško djelovati u situaciji u kojoj smo "sve manje demokratska zemlja" te "elite rade što žele".

Potvrdio je da sam izlazi na izbore jer ne želi "pogaziti svoje principe".

 Bilo bi bolje kada bi se ljevica udružila i kad bi se napravio program te kad bi u Kukuriku koaliciju došli nezavisni zastupnici. No s taštinom Zorana Milanovića koja je veća od Mt. Everesta se to neće dogoditi. Karamarko je zatomio svoju taštinu i okupio je desnicu – zaključio je Vukšić.

>>'Ne kradu se SDP-u mandati već je SDP ukrao Hrvatskoj ljevicu'

>>Branko Vukšić: Ako Vajgl baš inzistira; da, svi smo mi Hrvati Tito!

Komentara 32

GU
gustirna
11:20 28.08.2015.

Ovaj stakoras je spreman na sve za pet minuta slave....i uopce ne mogu razumjeti zasto bi netko prijetio ovom jugokomunistickom spadalu.... kojem nije nedostajalo demokracije kada mu je njegova partija ubijala i zatvarala za jedan prepricani vic....

AN
Android
11:19 28.08.2015.

Što je ovaj tip umislio?

SA
santos008
11:38 28.08.2015.

Vuksic umislio da je ziva enciklopedija,pa pocesto malo kaki ,malo piski,veca ljiga od da izvinete Josipovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije