Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Borković

Nemam savršenu biografiju, ima je samo Isus Krist

Branko Borković
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.03.2016.
u 15:16

Nakon sastanka s premijerom, dečki su me nazvali i vrlo ozbiljno smo razgovarali o tome, i na njihov nagovor sam pristao da izađu s kandidaturom. Očekujem poziv premijera, da sjednemo i otvoreno razgovaramo o prijedlogu, rekao je Borković

Predsjednik Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora (HDLSKL) Danijel Rehak danas u Vukovaru izjavio je da će vukovarski branitelji premijeru Tihomiru Oreškoviću predložiti da se ministrom ili "u najmanje ruku" zamjenikom ministra branitelja imenuje posljednji zapovjednik obrane Vukovara i 204. vukovarske brigade Branko Borković.

Borković je, nakon objave ove informacije za i N1 rekao da priznaje da nema savršenu biografiju.

– To ima samo Isus Krist – rekao nam je.

– Nakon sastanka s premijerom, dečki su me nazvali i mi smo vrlo ozbiljno razgovarali o tome, i na njihov nagovor pristao sam da izađu s kandidaturom. Očekujem poziv premijera, da sjednemo i otvoreno razgovaramo o prijedlogu, i na njemu je onda da odluči koga će predložiti za ministra – rekao je Borković, nestranački kandidat.

>> Vukovarski branitelji za ministra predložili Branka Borkovića

Komentara 93

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
16:08 07.03.2016.

Borkoviću, ja sam protiv toga da baš TI budeš Ministar hrvatskih branitelja, a TI znaš i zašto. Pozdrav sa položaja OSA (Sajmište/Vukovar).

BJ
Bjelovar112
15:50 07.03.2016.

Ma ne dolaziš u obzir . Propao ti biznis ,promijenio si nekoliko stranaka ,napustio Vukovarce velicao Josipovica mučio životinje . a što si od prava iskoristio to ćemo tek doznati .

BE
blaz.elrat
16:02 07.03.2016.

Borkovića su predložila nekolicina vukovarskih branitelja,a stigao je demanti"Stožera za obranu hrvatskog Vukovara"koji njega nisu uopće predložili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije