Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOSPITALIZIRAN

Boljkovac slomio tri rebra, u bolnici proveo tri tjedna

Josip Boljkovac
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
22.09.2014.
u 12:32

Boljkovčev oporavak ide po planu i uskoro bi trebao biti otpušten na kućnu njegu

Josip Boljkovac, prvi ministar unutarnjih poslova u samostalnoj Hrvatskoj, protekla tri tjedna proveo je u bolnici. U karlovačku Opću bolnicu dovezen je nakon što je u kući pao i slomio dva rebra.

Iako se u javnosti pojavila informacija kako je zdravstveno stanje Boljkovca iznimno teško, njegov oporavak ide po planu i uskoro bi trebao biti otpušten na kućnu njegu. Potvrdili su nam to i u karlovačkoj bolnici, gdje su njegovu hospitalizaciju iskoristili i za obavljanje niza drugih pretraga. Neslužbeno doznajemo kako mu je obavljen i pregled prostate.

Ipak, 94-godišnji Boljkovac je narušenog zdravlja. Tijekom ove godine imao je problema sa srcem, a doživio je i lagani moždani udar. Na njegovo stanje utjecao je i nedavni sudski proces u kojem je optužen kao tadašnji prvi čovjek karlovačke Ozne za likvidaciju 21 civila u svibnju 1945. No na kraju je oslobođen optužbi.

>> Boljkovac o mirovini: Primam 7000 kuna, a trebao bih 16.000

Komentara 21

Avatar MK
MK
13:43 22.09.2014.

...vjerojatno to nisu "jedina tri rebra" koja je slomio do sad u svome zivotu - no mozda prvi put svoja.

U1
ursus_1212
12:53 22.09.2014.

On je itekako odgovoran za puno toga.

DU
Deleted user
13:02 22.09.2014.

Žalosno je na što hrvatsko zdravstvo troši novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije