Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA NA FEJSU

Biskup Košić: Gospodine Petrov žao mi je što sam vas možda uvrijedio, molim za oproštenje

Vlado Košić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
02.01.2016.
u 17:57

Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike..., napisao je sisački biskup

Nakon što je sisački biskup Vlado Košić na Facebooku napisao kako je razočaran Mostom i da se pokazalo (op.a. nakon što je Most odlučio sastaviti Vladu s koalicijom Hrvatska raste) "da to nije most, nego mostobran za spašavanje SDP-a tj. komunista koji su hrvatskom narodu nanijeli najviše zla u njegovoj povijesti", biskup Košić ispričao se Boži Petrovu što ga je javno napao. 

– Gospodine Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje. Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike... I nisam mogao vjerovati da biste Vi u tome sudjelovali, pogotovo jer ste uspjeli kao mladi čovjek i političar u Metkoviću i jer ste najavljivali velike promjene - a ono doveli skoro naciju na produženje statusa quo. Čestitam Vam jer ste pošten čovjek i političar jer ste otklonili danajski dar, premijersko mjesto! To može doista samo čestit čovjek. Želim Vam uspjeh i Božji blagoslov u 2016. godini kako u nastojanjima oko zajedničkog dobra, tako i u osobnom životu! – napisao je sada na Facebooku biskup Košić koji je ponovno otvorio profil na toj društvenoj mreži nakon što ga je zbog statusa u kojem je iskazao razočaranje Mostom ugasio. 

Sisački biskup je, podsjetimo, napisao kako je Božo Petrov nesiguran, ali i posve slijep

– Da će Petrov tako nasjesti i odvesti Most u ralje komunista, nisam se nadao. Onaj je stari lisac, lopina i prevarant, a ovaj naivčina i zapravo – izdajica. Neka nam se Bog smiluje – napisao je Košić nakon čega se Most ipak predomislio i odlučio Vladu sastaviti s HDZ-om. 

 

Na molbu mnogih prijatelja, koji su mi se ovih dana javljali, otvorio sam - tj. ponovno aktivirao već postojeći - svoj...

Posted by Vlado Košić on Saturday, January 2, 2016

>> Vlado Košić: Da će Petrov tako nasjesti i odvesti Most u ralje komunista, nisam se nadao

>> Biskup Košić odlazi s Facebooka: Ono što podijeliš s prijateljima ne bi smjeli čitati neprijatelji

Komentara 313

DU
Deleted user
18:20 02.01.2016.

načekat će se dok mu se crvena gomila ispriča.

DU
Deleted user
18:42 02.01.2016.

Biskupe imali ste opravdan strah da bi Most mogao sa SDP formirati vlast tj. produžiti ovoj napaćenoj zemlji agoniju još za 4 godine,hvala Bogu pa se to nije desilo.

BH
bijela_hrvatska
18:45 02.01.2016.

Biskupe, znamo mi sve što i kako ste mislili... I g.Petrov, ako je pravi vjernik i Hrvat, a vjerujem da je, razumjet će... A ovi jugo-balkanski divljaci (ne znam kako da ih drugačije nazovem s obzirom na nastup i retoriku) koji rigaju crvenu vatru čim se spomene sveta Katolička Crkva u Hrvata...moramo vjerovati da će se promijeniti i obratiti uz naše molitve i primjer...iako po onom što vidim i čujem, ne vjerujem u takvu mogućnost još dugo dugo vremena... I sam Bog je, čini mi se, digao ruke od mnogih od njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije