Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF SDP-a U PETAK SA ŠEFOM NOVOG SINDIKATA

Bernardić i Iveković dogovaraju prava zaposlenih u SDP-u

14.12.2016., Sisak - Predsjednik SDP-a Davor Bernardic sa suradnicima u Domu Rafinerije Sisak sastao se s predstavnicima Stozera za obranu Rafinerijekzlicem. Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL
Nikola Cutuk/PIXSELL
17.01.2017.
u 19:31

Cilj je kolektivni ugovor za zaposlenike SDP-a, kaže Iveković u čiji su se sindikat učlanili neki SDP-ovci nakon najava o rezanju plaća

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić najvjerojatnije će se u petak sastati s Marijem Ivekovićem, predsjednikom Novog sindikata.

Podsjećamo, prije dva se tjedna u taj sindikat učlanilo i sedmero SDP-ovaca, među kojima i Bernardićeva suparnica na stranačkim izborima te sindikalna povjerenica Karolina Leaković i glasnogovornica stranke Danica Juričić, a zbog najava putem medija da će u stranci uslijediti rezanja plaća i da će doći do restrukturiranja.

Da je sastanak dogovoren, potvrdio nam je sam Iveković koji je poručio i da je tema za razgovor mnogo te da SDP-ovi članovi sindikata žele participirati u odlučivanju vezanom za donošenje plana restrukturiranja SDP-a.

– Plan restrukturiranja je odluka SDP-a koja će imati reperkusije na radnička prava i mi o tome želimo razgovarati, a ne čitati putem medija. Konačan cilj je kolektivni ugovor za zaposlenike SDP-a – kaže Iveković.

U SDP-u pak poručuju da se do sada nije održao sastanak sa sindikatom zato što se plan restrukturiranja još uvijek radi. Ističu i da svi zaposlenici moraju biti svjesni financijske situacije u kojoj se stranka nalazi.•

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:46 17.01.2017.

Ja mislim da oni spremaju prosvjede ili događanje gladnog,opljačkanog,ugnjetavanog,izmanipuliranog naroda itd......

YE
yelahiah
23:17 17.01.2017.

Davore,evo pisem drugi put posto me vecernji uporno brise,goni bandu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije