Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji hrvatski hokejaš

Borna Rendulić potpisao za Vancouver Canuckse

Borna Rendulić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
02.07.2016.
u 11:50

Vancouver je prošle sezone osvojio samo 75 bodova, što je bio treći najslabiji učinak u čitavom NHL-u.

Najbolji hrvatski hokejaš Borna Rendulić (24) novi je član NHL momčadi Vancouver Canucks s kojom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Rendulić je 9. prosinca 2014. godine postao prvi igrač rođen u Hrvatskoj koji je zaigrao u najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu kada je nastupio za Colorado Avalanche protiv Nashville Predatorsa, da bi 31. prosinca iste godine postao i prvi Hrvat koji je postigao pogodak u NHL-u u dvoboju protiv Philadelphia Flyersa. Ukupno je  u sezoni 2014/15. zaigrao u 11 utakmica i postigao po jedan pogodak i asistenciju u NHL-u prije no što je zbog ozljede stopala početkom siječnja morao prerano završiti sezonu.

Prošle je sezone Rendulić zaigrao u tri utakmice u dresu Colorada prije no što je poslan u njegovu AHL filijalu San Antonio Rampage za koji je nastupio u 68 utakmica i postigao 16 pogodaka uz 22 asistencije.

Osim Rendulića, Vancouver je angažirao i napadača Michaela Chaputa, te braniča Chada Billinsa.

Vancouver je prošle sezone osvojio samo 75 bodova, što je bio treći najslabiji učinak u čitavom NHL-u, slabiji od njih bili su tek Edmonton Oilersi sa 70 i Toronto Maple Leafsi sa 69 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije