Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU

A jedva otputovale: Hrvatice na korak do senzacije – zlata na SP-u

Hokejašice
Večernji list
27.03.2014.
u 23:18

Da bi je osvojile, u posljednja dva kola dovoljna im je jedna pobjeda, što je vrlo realno jer igraju protiv dvije najslabije reprezentacije na turniru – Belgije (petak) i Turske (nedjelje).

Hrvatske hokejašice u 3. su kolu Svjetskog prvenstva Divizije 2B u Reykjaviku ubilježile i treću pobjedu, ovaj su put bile bolje od Islanđanki s 3:0.

Golove za Hrvatsku zabile su Diana Krušelj-Posavec (34. i 47. minuta) i Tijana Delić (57.).

Pobjedom su djevojke stigle na korak do zlatne medalje. Da bi je osvojile, u posljednja dva kola dovoljna im je jedna pobjeda, što je vrlo realno jer igraju protiv dvije najslabije reprezentacije na turniru – Belgije (petak) i Turske (nedjelje).

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, djevojke su jedva otputovale na Island. Pošto im je Savez mogao osigurati svega 30.000 kuna, preostalih 120.000 kuna skupile su same moleći sponzore za pomoć. Trud im se očito isplatio...

>> Hrvatske hokejašice pobijedile Španjolsku te praktički osigurale medalju na SP-u

Komentara 6

Avatar gladnijura
gladnijura
08:06 28.03.2014.

Bravo cure! Šteta da ste u tim oklopima. Bilo bi bolje da ste kao odbojkašice.

PA
padobranac
11:20 28.03.2014.

Bravo cure, Vi ste najbolje od Hrvatske!!! Sunce koje se probija kroz oblake...

HO
howyesnozdravko
07:16 28.03.2014.

Svaka čast curama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije