Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A jedva otišle na put

Hrvatske hokejašice pobijedile Španjolsku te praktički osigurale medalju na SP-u

Grič hokejašice
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
25.03.2014.
u 22:24

Hokejaška muška reprezentacija do 18 godina pak igra na SP-u u Velikoj Britaniji. Dečki su pobijedili Rumunjsku s 5:4 (vodili 4:0)

Hrvatske hokejašice na SP-u divizije 2B u Reykjaviku pobijedile su Španjolsku 7:5, te tako nakon dva kola imaju dvije pobjede. Golove su zabile Krušelj-Posavec (3), Filipec (2), te Smolec i Kadijević.

Pobjedom protiv Španjolske djevojke su praktički osigurale medalju, ali i najavile borbu za zlatnu medalju, što bi bio senzacionalan i najveći uspjeh hrvatskog ženskog hokeja u povijesti. A cure su jedva skupile, i to same, 150.000 kuna potrebnih za odlazak na Island.

Foto: Večernji list

- Utakmica sa Španjolskom je bila naporna, cure su bile i umorne od utakmice sa Slovenijom, Diana Krušelj Posavec kao kapetanica odrađuje ogroman posao, daje 150 posto na svakoj utakmici, vodi tim, bodri, podiže i vodi igru na terenu. Napadačice igraju jako brzo, sa puno dodavanja, kombiniranja i šuteva po golu, rekla je Sonja Meke, voditeljica reprezentacije.

Hokejaška muška reprezentacija do 18 godina, pak igra, na SP-u u Velikoj Britaniji. Dečki su pobijedili Rumunjsku s 5:4 (vodili 4:0), te nakon 2. kola imaju pobjedu i poraz. Srijeda je dan odmora, a u četvrtak naše selekcije nastavljaju s utakmicama na SP-u. Hokejašice čeka dvoboj s domaćom ekipom (Island), a hokejaše Nizozemska.

- Sutra je slobodan dan koji će djevojke iskoristiti za šetnju gradom, odmor, trening i pripremu za sljedeća dva dana prvenstva. Ovdje su sve ekipe otprilike jednako jake, svatko svakoga može iznenaditi, a nama je cilj igrati do kraja za prvo mjesto.

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
09:01 26.03.2014.

Bravo cure!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije