Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zimska bajka na Rogli i u Termama Zreče

Posjetite Roglu
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
10.12.2015.
u 08:00

Na Rogli vas očekuje prava zima. Prirodni snijeg, svježe pripremljene staze, zabavna animacija i après ski događaji, pozivaju vas ka zimsko-sportskim i zabavnim užicima. U školi skijanja „rađaju“ se nove generacije svjetskih prvaka u skijanju, bordanju i skijaškom trčanju.

Također i u zimskom vremenu, vožnja po sanjkalištu Zlodejevo, nezaboravna je. Adrenalinska vožnja jamči ludu zabavu za cijelu obitelj. Spust po dugoj stazi sa strmim zavojima uvijek i iznova diže srčani ritam. Na udobnim sanjkama, sa sigurnosnim pojasom, za jednu osobu ili par, vožnja ostaje još dugo u uspomeni. Kada se žičarom vratite na početak, uvijek iznova zaželjeti će te novi spust.

Sjećate se ugodnih aroma i okusa bakine kuhinje?

Brižno spravljena jela po receptima naših bakica, gdje osim svježih, sezonskih i lokalno proizvedenih namirnica, možete osjetiti i neprocjenjivo znanje, veliku ljubav i dugogodišnju tradiciju, na vama će ostaviti osjećaj domaćeg ugođaja. Robna marka »Okusi Rogle«, na nivou turističke destinacije, s velikom mjerom brižnosti za očuvanjem tradicionalne gastronomske izvornosti, istovremeno slijedi i suvremene trendove u zdravom načinu prehrane. Prepustite se zadovoljstvu, koje nosi otkrivanje novih, a i dalje domaćih okusa. Isprobajte izvorni „Pohorski lonac“ ili degustacijski meni s jelima koja nose znak kvalitete »Okusi Rogle«.

Topla termalna voda opušta mišiće i otklanja umor. Jedinstvena kombinacija skijaškog centra i termalnoga lječilišta predstavlja jedinstveni doživljaj u svim prilikama. Posebnom ponudom »Sa skijanja u termalne bazene« (uz predočenje važeće dnevne, višednevne ili sezonske skijaške karte za skijalište Rogla) kupanje i boravak u saunama Terme Zreče su 30% povoljniji.

Želite toplinu? Posjetite Sauna selo u Termama Zreče i prepustite se toploti, zamamnim aromama i osvježavajućim bojama, koje odlikuju jedinstveno opremljene saune. U finskim, parnim i infra-crvenim saunama, posebne atrakcije su cirkulacija zraka, biljna aromaterapija, voćna aromaterapija, proljetni povjetarac, piling gorskih ruža… Odmor na grijanim keramičkim ležištima ili na tradicionalnom pohorskom kozolcu zaokružiti će ovo ugodno iskustvo.

Umorni, napeti i razdražljivi? IDILA, Wellness & Spa, u Termama Zreče otvara novi, drugačiji svijet, u kojem se svakidašnje brige razbijaju i gdje se možete u cijelosti prepustiti relaksaciji osjetila u četiri različita svijeta. Najbolje iz prirodne riznice pronaći će te u Naturi, Idili bogatstva prirode, gdje učinci prirodnih blagodati, u sazvučju sa stručnim osobljem, doprinose potpunoj relaksaciji i dobrom osjećanju.

www.rogla.eu

www.terme-zrece.eu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?