Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cesta Zabok-Krapina

Viaduktu posao od 43,7 milijuna kuna

Vijadukt
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
19.04.2014.
u 17:00

Ponuda Viadukta i Zagorje gradnje za gradnju te prometnice u vrijednosti od 43,696.781 kunu bez PDV-a odabrana je kao najpovoljnija

Zajednica ponuđača koju čine Viadukt i Zagorje gradnja pobijedila je na javnom natječaju Hrvatskih autocesta za gradnju spojne ceste Zabok – Krapina.

Ponuda Viadukta i Zagorje gradnje za gradnju te prometnice u vrijednosti od 43,696.781 kunu bez PDV-a odabrana je kao najpovoljnija. Rok izvršenja radova iznosi 24 mjeseca.

Spojna cesta Zabok – Krapina važna je za taj kraj jer će njenom izgradnjom tamošnji stanovnici dobiti alternativnu prometnicu autocesti Zagreb – Macelj kojom se od njene gradnje jedino mogu koristiti na tom dijelu.

Zbog toga lokalno stanovništvo sad plaća povlaštenu cijenu cestarine od Zaboka do Krapine. Ukupna dužina te spojne ceste koju će graditi Viadukt i Zagorje gradnja je 13,5 kilometara.

>> Nova cesta i most od 125 mil.kn razvijaju i turizam i gospodarstvo

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
08:36 21.04.2014.

Lokalno stanovništvo ne plaća "povlaštenu cijenu cestarine" već im HAC otima (krade) novac budući su im oteli stari auto-put (postao je dio nove auto ceste!)

DH
dalibor.hren
21:13 21.04.2014.

To je onda za Hajdša Dončića Končića Pajdaša il seratotre-a

OV
otto von bleffinger
20:44 20.04.2014.

http://www.udaljenosti.com/udaljenost_zabok_krapina/ ...znači, 18,98km ..a šta sa ostatkom??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije