Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVNA GLAZBA

Zbor Izvor na Progledaj srcem 2015.

Zbor Izvor
PR FOTO
20.11.2015.
u 13:01

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedni od njih su i zbor Izvor, a njihov poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.

 

Zbor Izvor iz župe Sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci postoji već 22 godine. Članovi zbora su mladi roditelji, zaposleni i studenti, ne samo iz Zagreba, već i iz drugih krajeva Hrvatske (Slavonija, Međimurje, Dalmacija, Istra i Kvarner). Svake nedjelje pjevaju na misi u 12 sati u zagrebačkoj župi sv. Josipa na Trešnjevci, a ističu da je to i smisao njihova postojanja.

Zbor Izvor poznat je po svojim božićnim mjuziklima, igrokazima i ostalim scenskim prikazima, a prepoznatljiv znak zbora je gospel. Slaveći petnaestu godinu u Kinu SC koncertom „Izvorovih 15 godina“ pokazali su raskoš glazbenog talenta i suverenost pjevanja u različitim žanrovima.

Na 15. međunarodnom natjecanju zborskog pjevanja u Veroni osvojili su prvo mjesto u kategoriji jazz/blues/pop, a dospjeli su i u finale natjecanja „Do posljednjeg zbora“ te osvojili drugo mjesto. Surađivali su s brojnim glazbenicima: Ivom Gamulinom Giannijem i Gloriom Gaynor, Radojkom Šverko, Gibonnijem i Oliverom Dragojevićem. Zbor Izvor vodi Ivana Jelinčić.

Ulaznice za koncert „Progledaj srcem“ na kojem će nastupiti i zbor Izvor po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.
 
Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije