Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Uho

The National najavio tri svirke u Šibeniku

The National
Borna Filić/PIXSELL
17.07.2014.
u 16:31

Bend je u Hrvatskoj nastupao već pet puta

        U sklopu prvog SuperUho Festivala američki indie rock bend The National održat će tri uzastopna koncerta u Šibeniku! Nakon što je rasprodan koncert na restauriranoj tvrđavi svetog Mihovila 2. kolovoza, organiziran je dodatni koncert dan ranije na istome mjestu, a broj ulaznica je ograničen – 800.

Treći koncert održat će se 3. kolovoza u prostoru bivše tvornice TEF. Šibenik se time pridružio gradovima New York, Chicago, Toronto i Austin gdje je The National dosad svirao tri dana zaredom. Dosad su, podsjetimo, u Hrvatskoj nastupali pet puta.

>> The National: Hrvati su prvi u svijetu znali naše pjesme

>> Ljubav između The National i Zagreba nije napuhana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije