Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebno priznanje

Susan Boyle u 14 mjeseci prodala 14 milijuna albuma

Susan Boyle
24.01.2011.
u 12:43

– Jedva čekam da se ponovno vratim u studio, baš kao i drugim uzbudljivim projektima koje donosi 2011. – izjavila je uzbuđena Susan Boyle

Susan Boyle primila je posebnu ploču u čast prodanih 14 milijuna albuma diljem svijeta u samo 14 mjeseci. Ploča joj je uručena u Londonu, a sa Susan slavila je ekipa koja je s njom radila na albumima „I Dreamed a Dream“ i „The Gift“.

– Ne mogu opisati riječima koliko sam sretna. Gledajući ovu ploču, sve je postalo stvarno. Voljela sam svaku minutu do sada i jedva čekam da se ponovno vratim u studio, baš kao i drugim uzbudljivim projektima koje donosi 2011. – izjavila je uzbuđena Susan Boyle.

– Četrnaest milijuna albuma u 14 mjeseci nevjerojatna je brojka, ali sa Susan me ništa ne iznenađuje – izjavio je Simon Cowel.

Susan Boyle također je postala najprodavanija izvođačica iz kataloga Sony Musica na međunarodnoj razini u dvije uzastopne godine. Sonyjev zastupnik u Hrvatskoj je izdavačka kuća Menart.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije