Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provociranje zapada

Laibach održao koncert u Sjevernoj Koreji

09.05.2014., Zagreb - Slovenska grupa Laibach odrzala je koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
19.08.2015.
u 16:41

Laibach je prvi zapadni bend koji nastupa u Sjevernoj Koreji

Nakon dolaska u Sjevernu Koreju, gdje se u glavnom gradu Pyongyangu održavaju dva koncerta (danas i sutra), grupa Laibach objavila je fotografije na svom Facebook profilu.

Koncerti dobivaju veliki publicitet u svjetskim medijima – predstavljaju "prvi zapadni kontroverzni bend koji nastupa u Sjevernoj Koreji". Navodeći razloge ovog, među ostalim, svakako i provokativnog čina, članovi Laibacha objašnjavaju da im nije cilj provocirati Sjevernu Koreju, nego zapadni svijet.

 

Laibach DPRK Tour starts today at Ponghwa Theatre, Pyongyang!Photos by Joerund F. PedersenSupport Laibach: http://wtc.laibach.org/

Posted by Laibach on 19. kolovoz 2015

>>Laibach će u Sjevernoj Koreji pjevati korejske folk-hitove

>>Laibach prije odlaska u Sjevernu Koreju 'slijeće' i na zagrebački krov

Komentara 6

FI
Fisherman
17:02 19.08.2015.

Laibach je ionako komunisticki kadar pa nije ni cudno da im je najveca gaza kod velikog vodje.

BE
BEMESIJE123
17:20 19.08.2015.

Pozdrav bratskom narodu Sjeverne Koreje!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:51 19.08.2015.

slijedeci koncert ce biti u Cavoglavama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije