Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠA SJAJNA GLUMICA ZRINKA CVITEŠIĆ IZ LONDONA NAJAVLJUJE

"Čuti Morriconea i Rotu na koncertu 2.6. u Lisinskom uživo bit će jedinstven doživljaj"

ZRINKA CVITEŠIĆ
Foto: PR FOTO
1/2
22.05.2015.
u 09:09

Još samo dva tjedna dijeli nas od ovog jedinstvenog koncerta u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu - koncerta "Najljepša filmska glazba - Made in Italy" koji donosi čak 18 nezaboravnih soundtrackova najvećih filmskih klasika!

Glazbenici Simfonijskog orkestra HRT-a i maestro Michelangelo Galeati uvelike se pripremaju za izvedbe poznatih filmskih hitova, a Zrinka Cvitešić u stankama snimanja nove TV serije Capital za BBC uvježbava ulogu za nastup u Zagrebu.

Zrinkini osobni glazbeni favoriti su, kako sama kaže, Ennio Morricone i Nino Rota - a upravo ćemo u njihovoj glazbi, uz još mnoge druge, uživati 2.6.

"S njihovom sam glazbom započinjala i završavala brojne svoje filmske dane... A čuti tu glazbu uživo, u izvođenju sjajnih glazbenika Simfonijskog orkestra HRT-a, bit će za sve nas jedinstven doživljaj", poručuje iz Londona naša sjajna glumica i poziva sve da joj se pridruže u ovoj jedinstvenoj večeri za sve glazbene i filmske sladokusce.

I doista, večer u kojoj ćemo čuti čak 18 filmskih soundtrackova kultnih, Oscarima ovjenčanih filmova - od Il postino, Amarcord, Dobar, loš, zao i Za šaku dinamita, do Bilo jednom u Americi, Mirisa žene i La vita è bella... - po svemu je jedinstveni koncertni događaj koji ne smijete propustiti!

I zato požurite po svoje ulaznice na blagajnu Lisinski ili ulaznice.hr i doživite nezaboravne melodije vaših omiljenih filmskih klasika u raskošnome zvuku velikoga simfonijskog orkestra.

Najljepša filmska glazba, Zrinka Cvitešić i SO HRT...

Poslastica koju jednostavno - MORATE ISPROBATI!

ZA SVE GLAZBENE I FILMSKE SLADOKUSCE!

2. lipnja u Zagreb stiže Zrinka Cvitešić i u Lisinskom predstavlja najljepšu filmsku glazbu u izvedbi velikog Simfonijskog orkestra HRT-a koju jednostavno ne smijete propustiti

  • Prava poslastica za sve glazbene i filmske sladokusce
  • Nezaboravno "putovanje" kroz najljepše stranice filmske glazbe na talijanski način - "Made in Italy"
  • Morricone, Rota, Bacalov, Piovani... i mnogi drugi najveći majstori filmske glazbe
  • U čak 18 slavnih soundtrackova kultnih filmova i dobitnika brojnih Oscara: Il postino, Amarcord, Dobar, loš, zao, Za šaku dinamita, Bilo jednom u Americi, Miris žene, La vita è bella...
  • Nezaboravne melodije omiljenih filmskih klasika u raskošnom zvuku velikog simfonijskog orkestra
  • U izvedbi sjajnih glazbenika Simfonijskog orkestra HRT-a pod dirigentskim vodstvom maestra Michelangela Galeatija
  • Kroz program koncerta vodit će vas "nova zvijezda na nebu londonskoga West Enda", naša sjajna glumica Zrinka Cvitešić, koja je upravo postigla još jedan veliki međunarodni uspjeh angažmanom u novoj TV seriji Capital BBC-a

Tko je tko u projektu

Nositelj ovoga međunarodnog projekta ugledna je talijanska agencija Mind & Art iz Rima s nizom zapaženih kazališnih, glazbenih i filmskih projekata, a "Najljepšu filmsku glazbu - Made in Italy" u Zagrebu ostvaruje u suradnji s agencijom G.A.D. PRODUKCIJA i njenim timom Kulturnog makeovera specijaliziranim za management u kulturi.

Koncert je realiziran u suradnji s Veleposlanstvom Republike Italije u Zagrebu i Talijanskim kulturnim institutom uz potporu Veneto banke.

Ulaznice se mogu osigurati

Više info na

www.facebook.com/filmska.glazba

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije