Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povoljno na piće i večeru

Počinje Tjedan restorana! Prilika za uživanje u hrani s popustom

tjedan restorana
Foto: Tjedan restorana
1/5
06.03.2014.
u 10:00

U Zagrebu i bližoj okolici akciji su se priključila 53 restorana, a svaki od njih nudi meni od tri slijeda, neki i čašu vina uz to

Gurmani, od subote 8. ožujka pa idućih deset dana vrijeme je za izlaske i degustacije sjajnih menija po povoljnim cijenama.

Počinje Tjedan restorana koji će trajati sve do 16. ožujka. Na jelovnicima čak 53 restorana u Zagrebu i bližoj okolici naći će se 159 predjela, glavnih jela i deserata, a neki će spremno ponuditi čašu vina ili aperitiv.

Svaki od ponuđenih menija ima tri slijeda, a cijena im je u odnosu na uobičajenu prepolovljena.

Prava je to prigoda da u restoranima više cjenovne kategorije isprobate nešto novo. U Tjedan restorana uključili su se i hoteli, točnije njihovi barovi s pozivom “Na koktel u hotel”.

Ondje će svakodnevno od 18 do 19.40 sati kokteli stajati od 20 do 25 kuna, a pripremat će ih s autohtonim hrvatskim sastojkom – šljivovicom! Cilj je ove manifestacije popularizacija domaće gastroscene.

Istražite menije i rezervirajte mjesto.

>>Na Kvatriću za 50 kuna jedeš koliko možeš, do mile volje

>>“Zbog dobre hrane i cijene neću kuhati cijeli tjedan“

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije