Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo 3 sastojka

Šareni sok koji će vam pomoći u postizanju i održavanju zdravlja čitavog organizma

smoothie
Foto: Shutterstock
07.07.2014.
u 14:35

Ako patite od neke tegobe ili jednostavno želite povećati svoju vitalnost i energiju, napravite kuru od 41 dan s ovim sokom i rezultati će biti fantastični

Cikla + mrkva + krastavac = sok za savršeno zdravlje.

Sok pripremljen od ovih namirnica u istim količinama preporučuje se za liječenje i ublažavanje svih tegoba.

Ako patite od neke tegobe ili jednostavno želite povećati svoju vitalnost i energiju, napravite kuru od 41 dan s ovim sokom i rezultati će biti fantastični.

U čemu je tajna?

Cikla, mrkva i krastavac namirnice su koje obiluju vitaminima, mineralima, enzimima i ostalim elementima koji su važni za ljudski organizam, a kombinacija ovih namirnica djeluje čarobno.

Sok od krastavaca najbolji je prirodni diuretik, pospješuje izlučivanje urina i time pomaže u izbacivanju toksina iz tijela. Sadrži više od 40% kalija, zbog čega je odličan za reguliranje krvnog tlaka.

U kombinaciji sa sokom od mrkve i cikle pomaže u liječenju reumatskih bolesti koje nastaju zbog prevelikog nakupljanja mokraćne kiseline u krvi.

Cikla u ovoj kombinaciji čisti crijeva, sprečava nastanak kancerogenih bolesti, popravlja cirkulaciju, liječi anemiju. Bez obzira kakav zdravstveni problem imali, ovo je sok koji će vam sigurno pomoći u postizanju i održavanju zdravlja čitavog organizma.

>>U namirnicama koje često jedemo pronašli kemikaliju koja se povezuje s razvojem tumora

>>Neka se u vašem hladnjaku uvijek nađe ovih 7 moćnih namirnica

>>7 razloga zašto biste krastavce trebali jesti svaki dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije