Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni projekt

Matija Vuica domaćica je prve 'Blessfood - večere s porukom'

MAtija Vujica večera s porukom
Foto: Danijel Galić
1/10
23.03.2015.
u 15:59

Sinoć je u Restoranu Apetit održana prva večera „BlessFood – Večera s porukom“ a uloga prve domaćice pripala je poznatoj dizajnerici

U Zagrebu u restoranu Apetit održana je prva večera velikog nacionalnog projekta „BlessFood - Večera s porukom“.

Kao prva domaćica ove hvalevrijedne donatorske akcije izabrana je poznata dizajnerica Matija Vuica. Matija je briljirala u ulozi domaćice, restoran je bio kompletno pun, sva mjesta za večeru su prodana, a njezini gosti uživali su u večeri od šest sljedova. Nina Badrić, Anica Kovač, Ivana Vrdoljak Vanna, Senka Bulić, Đurđa Adlešić, samo su neke od Matijinih prijateljica koje su se sinoć došle družiti i uživati u jelima restorana Apetit, a ujedno i humanitarno djelovati.

Novac od prodaje karata Matija je odlučila donirati Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Večera je prošla u izvrsnoj atmosferi, a uz divno druženje i zabavu najavljeni su i novi domaćini. Svi prisutni su izrazili zadovoljstvo projektom „BlessFood – večera s porukom“ te je većina večere prošla u dogovaranju oko budućih večera koje će se održavati po cijeloj Hrvatskoj.

Ideja projekta "BlessFood – Večera s porukom“ je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusinessa. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Misao vodilja projekta je zajedništvo, druženje i uživanje u gastronomiji uzvanika uz poznate osobe s humanitarnim ciljem.

Prikupljena sredstva od večere doniraju se humanitarnoj udruzi/zakladi po odabiru domaćina.

Projekt „BlessFood Večera s porukom“ uz više od 70 domaćina kroz više od dvjesto večera okupit će više od 12.000 uzvanika.

Večere će se uglavnom održavati tijekom tjedna od ponedjeljka do četvrtka u svim većim gradovima Republike Hrvatske; Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Dubrovniku pod pokroviteljstvom Jamnice, lidera na tržištu gaziranih prirodnih mineralnih voda, koja predstavlja savršen izbor za osvježenje uz svaki obrok.

Neke od udruga ili zaklada kojima će biti donirana sredstva od održanih večera su udruge „Hrvatska pomaže“, „Sve za nju“, „Europa Donna“, Klinika za dječje bolesti Klaićeva, Zaklada „Za djecu Hrvatske“ , Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi - Gornja Bistra, Humanitarna organizacija „Zajednica susret“, Dječji dom Zagreb- Nazorova, SOS Dječje selo Lekenik , SOS Dječje selo Ladimirevci te mnoge druge.

>>Večerom domaćina započeo humanitarni projekt 'Blessfood večera s porukom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije