Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASAN UREĐAJ

Spavala uz iPhone 4 pa se probudila s velikom opeklinom na dojci

iPhone 4
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
25.08.2014.
u 11:36

"Kad sam dirnula telefon bio je tako vruć da ga nisam mogla primiti"

Mlada Britanka dobila je veliku opeklinu na dojci nakon što je gola spavala uz iPhone 4 na punjenju, prenosi Daily Mail. Dionne Baxter (24) odmah je prebačena u bolnicu gdje su joj liječnici dali lijekove protiv boli i antibiotičku kremu.

- Kad sam dirnula telefon bio je tako vruć da ga nisam mogla primiti - rekla je Dionne Baxter za Sun. Rana joj se poslije inficirala pa strahuje da neće moći dojiti svoje drugo dijete, ako ga bude imala.

- To je strašno. Zamislite da je moja kći bila na toj strani kreveta i da joj se opeklo lice - rekla je.

Iz Applea nisu htjeli komentirati slučaj.

A ovo nije prvi put da je njihov popularni smartphone opekao korisnike. Prije tjedan dana 18-godišnji se Jake Parker probudio s bolnom opeklinom na ruci nakon što je zadrijemao na svom iPhoneu 5. U veljači je jedna tinejdžerka zadobila opekline drugog stupnja nakon što joj se u školi u džepu zapalio iPhone. Događalo se i da korisnike iPhonea ubije struja, također tijekom punjenja, no za to se obično krive neoriginalni punjači.

>> iPhone 6 imat će bateriju jaču do 22 posto i puno veći ekran

>> Imate 147.000 rubalja? Kupite zlatni iPhone s ugraviranim Putinovim likom

Komentara 2

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:56 25.08.2014.

Ko normalan još kupuje iphone?

PE
pedroso
11:51 25.08.2014.

potresna prica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije