Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITET

Apple najavio događaj za 9. rujna, očekuje se novi iPhone

Tim Cook
Foto: dpa/DPA/PIXSELL
27.08.2015.
u 19:21

Apple već tradicionalno predstavlja nove modele iPhonea u rujnu

Apple je danas novinarima poslao pozivnice za događaj 9. rujna na kojemu će, kako se očekuje, predstaviti nove modele iPhonea, a možda i novu verziju Apple TV-a.

Apple je, kao i inače, tajnovit o tome što će točno predstaviti u San Franciscu. Na pozivnici piše "Hej Siri, daj nam hint", zbog čega neki nagađaju da će biti predstavljen i neki novitet u vezi s Appleovom virtualnom pomoćnicom.

Apple već tradicionalno predstavlja nove modele iPhonea u rujnu. Prošle godine prvi su put predstavili novi smartphone u dvije veličine, iPhone 6 i 6 Plus, kao i pametni sat Watch. Postoji niz glasina o ovogodišnjem novitetu ili novitetima. Između ostalog, nagađa se da će se zvati 6S, da će prvi put doći u ružičastoj boji i da će biti čvršće konstrukcije kako bi se spriječilo savijanje. Navodno će izgledom jako sličiti aktualnim modelima, a možda će biti predstavljen i 6C, jeftiniji model s manjim ekranom. Za točne podatke, kao i uvijek, morat ćemo se strpjeti do 9. rujna.

>> Novi iPhone mogao bi biti čvršći, deblji, sa 3 veličine ekrana

>> Apple prvi put predstavio iPhone u dvije veličine i pametni sat

Komentara 3

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
07:09 28.08.2015.

Taj Iphone prodaje samo ime jer je na tržištu bar 10 telefona koji su puno bolji od Iphone-a npr. HTC, Samsung itd.

GA
GALAHAN
21:02 27.08.2015.

9 srpnja e moja novinarko obisi kemisku na klin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije