Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nakon četiri godine čekanja naši omiljeni animirani junaci opet su s nama: Štrumpfovi: Skriveno selo!

Štrumpfovi
Foto: Promo
1/16
PR
Autor
PR članak
30.03.2017.
u 15:34

Čak niti oni najoptimističniji filmski prognozeri nisu mogli pretpostaviti da će 2011. godine prvi nastavak jednostavno nazvan „Štrumpfovi“ poharati kino blagajne i da će ga u hrvatskim kinima pogledati preko 135 tisuća gledatelja. Tim rezultatom „Štrumpfovi“ su postali uvjerljivo najgledaniji film te godine. Dvije godine kasnije, „Štrumpfovi 2“ doslovno su eksplodirali na box-officeu, a u konačnici ih je vidjelo preko 205 tisuća ljudi. Ne treba niti spominjati da su i tada naši omiljeni filmski junaci čvrsto zasjeli na tron kada su najgledaniji filmovi godine u pitanju.

Nakon pune četiri godine konačno smo dočekali i treći nastavak naziva ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO koji se od danas započinje prikazivati u kinima diljem Hrvatske. Iako su prva dva nastavka snimljena igrano-animiranim stilom (što znači da je polovica filma bila animirana, a polovica igrana), ovaj dio je u cijelosti animiran i prikazan u najmodernijoj 3D tehnologiji. Kao i svi animirani filmovi u posljednjih 10 godina i ovaj je sinkroniziran, a neki od glumaca koji su posudili svoje glasove su Hana Hegedušić, Mladen Vasary, Mila Elegović, Ivan Vukelić, Alma Prica, Ana Begić Tahiri, Ljubomir Kerekeš, Ivan Đuričić, Marko Makovičić i mnogi drugi.

Radnja trećeg nastavka serijala ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Uz dva super-uspješna kino hita iza sebe, cjelovitu digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledatelja, nesumnjivo je da ŠTRUMPFOVE: SKRIVENO SELO već sada možemo proglasiti apsolutno najvećim kino hitom ove godine!

 

Želite prijaviti greške?