Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Italije

Conte: Znam da su Španjolci jaki, ali ja ne želim ići kući

Italija - Irska
Foto: Reuters
1/5
26.06.2016.
u 22:57

"Španjolska nas je stvarno porazila tek u finalu 2012. godine i tražimo revanš. Uvijek je lijepo igrati ovakve utakmice"

Italija protiv Španjolske, prošlogodišnji finalisti, zasigurno je najjači par osmine finala, a izbornik 'azzurra', Antonio Conte ističe kako je Italija spremna, piše Goal.com.

"Da odmah razjasnimo jednu stvar. Ja ne želim još kući. Ako nas Španjolska želi pobijediti, morat će igrati bolje od nas. Ako je naš protivnik bolji, mi ćemo mu zapljeskati. Mislim da možemo pružiti dobru predstavu sutra. Radimo jako dobro. Znamo da su jaki, ali i mi smo. Morat ćemo napraviti nešto ekstra, moramo dati sve od sebe. Ponavljam, oni su jaka momčmad, ali mi želimo pobjedu", poručio je Conte. 

Sutrašnji okršaj bit će velik i sa strane golmana. Gianluigi Buffon ponovno je dodatna snaga za Talijane. 

"Španjolska nas je stvarno porazila tek u finalu 2012. godine i tražimo revanš. Uvijek je lijepo igrati ovakve utakmice. Mi smo spremni dati sve od sebe i pružiti veliku predstavu", rekao je Buffon koga čeka i okršaj s Moratom:

"Morata je sjajan, no Španjolska nije samo on."

Buffon bez obzira na godine, planira braniti i na SP-u u Rusiji. 

"Vjerujem kako su u meni još dvije godine vrhunskog nogometa. Ako će to biti u redu s novim izbornikom, onda će mi biti čast igrati za Italiju još dvije sezone."

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:57 27.06.2016.

Conte zna da su Španjolci jaki jer su sa Hrvatskom izgubili samo 1:2, ali on nije za dom spreman i ne želi ići kući kao balkanska domoljubna škvadra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije