Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA HULIGANE

Marković: Imali smo dojavu da će doći do prekida. Šuker: Nemoćni smo, boli me srce. Ne treba nas valjda izbaciti na 4 godine da konačno naučimo

Hrvatska - Češka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
Autori: Marko Pavić, Hina
17.06.2016.
u 22:42

- Imali smo dojavu da će u 85. minuti doći do nereda. Zato je i francuska specijalna policija ušla na stadion i ogradila tribinu s našim navijačima - rekao je povjerenik za sigurnost HNS-a Miroslav Marković

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker nakon remija s Češkom se osvrnuo na nerede na tribinama.

- Ovo je već 15 godina normalno u hrvatskom društvu i hrvatskoj politici. Plaćanje kazni, huligansko slanje poruka s tribina, a najviše boli igranje pred praznim tribinama. Ne učimo na svojim greškama i ne znam više kome se obratiti. Hrvatski nogometni savez radi svoj posao, a apeliram na državu i na institucije da odrade svoj - rekao je Šuker i dodao:

- Tražit ćemo od francuske policije pomoć našem sudstvu, da se vidi tko baca baklje, a neće ih valjda netko pokušati opravdati. Ne treba nas valjda izbaciti na četiri godine da konačno naučimo, zamislite što bi to bilo za naše igrače. Nemoćni smo, srce me boli. Nešto je trulo kod nas, a ovo ostalo zaslužuje nultu toleranciju.

Povjerenik za sigurnost HNS-a Miroslav Marković kazao je nakon utakmice protiv Češke da je HNS imao dojavu da će doći do bakljade u 85. minuti utakmice.

- Imali smo dojavu da će u 85. minuti doći do nereda. Zato je i francuska specijalna policija ušla na stadion i ogradila tribinu s našim navijačima - rekao je Marković novinarima u Saint-Etienneu.

Kazao je kako se dio izgrednika odmah razbježao, ali i dodao kako će pokušati utvrditi njihov identitet pregledom video zapisa. HNS će zbog cijele situacije u subotu u Deauvilleu imati hitnu novinarsku konferenciju.

Komentara 235

Avatar mlijeko
mlijeko
23:14 17.06.2016.

Thomas Bauer, bivši Mostov PR poznat i kao "Grizli" se par sati prije utakmice na svom facebook profilu hvalio slikom rasporeda napada bakljama, pa vi glasajte za Most. Nisu spriječili jer nisu htjeli, a znamo pod čijom su jurisdikcijom MUP, pravosuđe i SOA.

CI
cincokapulicaf
23:13 17.06.2016.

Ostojić- Orepić ekipa.

Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
23:06 17.06.2016.

Mora se saznati ko je ovo bio i kazna mora biti strasna.Smradovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije