Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje L'Equipea

Perišić prvi igrač Eura, Srna u najboljoj momčadi osmine finala. Izabrali i najveće razočarenje kod vatrenih protiv Portugala

Srna - Perišić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
29.06.2016.
u 17:10

L´Equipeovu momčad osmine finala čine: Buffon – Srna, Boateng, G. Sigurdsson, De Sciglio – Sigurdsson, Witsel – Draxler, Griezmann, Hazard – Pelle

Ugledni francuski list L'Equipe uvrstio je hrvatskog kapetana Darija Srnu u idealnu momčad osmine finala Europskog prvenstva dok je nakon poraza od Portugala najvećim razočaranjem u sastavu vatrenih proglašen Marcelo Brozović. Srna je uz novo Bayernovo pojačanje, Renata Sanchesa, ocijenjen sedmicom te je taj dvojac podijelio priznanje za igrača utakmice.

Visoku ocjenu Srna je dobio zahvaljujući tome što je protiv Portugala dobio 19 duela i imao 11 ubačaja.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

L´Equipeovu momčad osmine finala čine: Buffon – Srna, Boateng, G. Sigurdsson, De Sciglio – Sigurdsson, Witsel – Draxler, Griezmann, Hazard – Pelle.

Najbolja momčad je Belgija, najbolji izbornik Antonio Conte, a najbolji sudac Milorad Mažić.

A Ivan Perišić je i dalje s prosječnom ocjenom 7 najbolje ocijenjeni igrač na Euru. Prvi pratitelji su mu Eden Hazard i Gareth Bale sa 6,75.

>>Sudac naše utakmice protiv Portugala poslan je kući s Eura

>>Pogledajte zašto se cijela Europa smije hrvatskoj navijačici!

Komentara 36

DU
Deleted user
17:52 29.06.2016.

Srna dobio 19 duela i ima 11 ubačaja a Sanches imao 25 prljavih startova. Sva sreća da nije igrao od početka utskmice.

DU
Deleted user
17:48 29.06.2016.

svaka čast dečki....

GD
Gospon Drug
18:01 29.06.2016.

Novinari vecernjeg su placeni po kolićini a ne po kvaliteti o hrvatskoj repki pisat ce i na godisnjem cijelo ljeto svaki dan 15 clanaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije