Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni trenirali kompletni

Otkriveno tko je došao na ideju da Ćorluka nastupi kao "vaterpolist"

Vedran Ćorluka, Hrvatska
Foto: REUTERS/Jason Cairnduff
1/10
23.06.2016.
u 20:48

Najvažnija je vijest da su trening odradili i Luka Modrić te Mario Mandžukić, koji će biti spremni za subotnji okršaj s Cristianom Ronaldom i društvom.

Hrvatska nogometna reprezentacija u kompletnom sastavu je odradila posljednji trening uoči puta u Lens, gdje je u subotu očekuje susret protiv Portugala u osmini finala Europskog prvenstva.

Najvažnija je vijest da su trening odradili i Luka Modrić te Mario Mandžukić, koji će biti spremni za subotnji okršaj s Cristianom Ronaldom i društvom.

Trenirao je i Vedran Ćorluka koji je propustio jučerašnji trening.

Izbornik Ante Čačić tako je prvi put nakon subotnjeg ogleda protiv Češke na raspolaganju imao sva 23 igrača. 

"Svi igrači su zdravi i spremni za Portugal. Posljednjih dana imali smo dosta posla, no sada je sve O.K.", kazao je liječnik hrvatske vrste Zoran Bahtijarević, dodavši kako je uoči utakmice sa Španjolskom Šime Vrsaljko imao problema s crijevnom virozom, no sve je sada iza njega.

Doktor Bahtijarević dodao je kako će Ćorluka još nekoliko dana iz predostrožnosti imati šavove na glavi, ali više neće nositi kapicu.

Branič hrvatske vrste i moskovskog Lokomotiva upravo zbog vaterpolo kapice koju je nosio za vrijeme utakmica protiv Češke i Španjolske ući će u Uefin muzej. Iz krovne nogometne organizacije slikali su Ćorluku koji će dobiti mjesto u muzeju kao prvi nogometaš koji je nastupio s vaterpolskom kapicom na glavi.

Prije nego što je Ćorluka istrčao na travnjak s vaterpolo kapicom, vodstvo reprezentacije tražilo je dopuštenje UEFA-e iz koje su nakon pregleda upalili ''zeleno svjetlo''. Jedino su tražili da se uklone štitnici za uši. Da Ćorluka nastupi kao ''vaterpolist'' na ideju je došao fizioterapeut reprezentacije Nderim Redžaj.

Hrvatska reprezentacija u petak putuje u Lens, a na travnjaku stadiona Bollaert-Delelis trenirat će istog dana u 20.30 sati. Utakmica je na rasporedu u subotu u 21 sat.

Komentara 26

Avatar bokolo
bokolo
22:34 23.06.2016.

Otkrite vi tko unistava ugled Hrvatske! Pocimimo sa VL

KT
KTM
21:01 23.06.2016.

Pa to uopče nije bitno.Bitno je da za njega nema problema.Živio

PA
paosneba
23:57 23.06.2016.

do sada su protiv nas dosudili dva penala,u sljedecoj utakmici ocekujem crveni karton nekom nasem igracu..budite pametni pa ne mozemo na toliko frontova.oriuna,penali,crveni..itd.prvaci europe francuska ili belgija..pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije