Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ PORTUGALA

Quaresma poput Perišića, pogledajte nevjerojatnu frizuru za finale Eura

Quaresma
Foto: Reuters
1/5
09.07.2016.
u 17:59

Patriotske frizure hit su među nogometašima pa je tako i Ivan Perišić na ovom Euru na glavi iscrtao Hrvatsku, a kasnije i crveno-bijele kvadratiće.

Portugalski nogometni reprezentativac Ricardo Quaresma za finale Eura pripremio je nevjerojatnu frizuru.

Nogometaš Bešiktaša se skroz se obrijao, a sa strane samo ostavio "iscrtanu" maslinovu granu. To je zapravo detalj s grba Portugala. Quaresmu ćemo, osim po frizuri, nažalost pamtiti i po pogotku kojega je u osmini finala zabio Hrvatskoj (1:0) i poslao nas kući.

Inače, patriotske frizure hit su među nogometašima pa je tako i Ivan Perišić na ovom Euru na glavi iscrtao Hrvatsku, a kasnije i crveno-bijele kvadratiće.

>> Morate vidjeti novu Perišićevu frizuru s kojom juriša na portugalska vrata

Komentara 4

SE
seljacinaxxx
21:42 09.07.2016.

mesiju to nikad nije trebalo,on pljeni svojom igrom,potezima,mirnocom,skromnoscu.i tako vec godinama

JE
Jednakost
19:59 09.07.2016.

Ovo je umjetnicka frizura, a ono kod Perisica je na televiziji izgledalo kao da ga je neko ruzno rasjekao i raskrvario, uzasno.

Avatar patkovic
patkovic
08:58 10.07.2016.

ako ga ubaci od početka možda padne i francuska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije