Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kuhinja

Europski birokrati ovih dana jedu hrvatska jela. Evo što je na meniju!

jela
Foto: Tomislav Krasnec
1/5
21.11.2013.
u 13:07

U kantini glavne zgrade Europske komisije u Bruxellesu ovaj tjedan na jelovniku su hrvatska jela

Europski birokrati ovih su dana na pravoj hrvatskoj dijeti: prekjučer meso s kiselim zeljem, jučer punjene paprike, danas orada s blitvom... U kantini glavne zgrade Europske komisije u Bruxellesu ovaj tjedan na jelovniku su hrvatska jela. 

Punjene paprike jučer su bile toliko tražene da su nestale oko 13.30 sati (kantina je otvorena od 12 do 14 sati), a danas se od hrvatskih jela nude juha od gljiva i ječma, rižoto s plodovima mora, orada na žaru s blitvom te pačja prsa u umaku od vinjaka s pirjanim gljivama i palentom. I, za desert, palačinke s čokoladom.

>> Odobren proračun EU za 2014. godinu

Komentara 10

Avatar insideout
insideout
13:34 21.11.2013.

Europski birokrati ovih dana jedu hrvatska jela ------------------------ mislis jela koja 99% hrvata mogu samo na slikama gledati. za pocetak, znate li koliko je kilo ovrate/orade

Avatar cro1com
cro1com
12:52 23.11.2013.

Ja ocito zivim u drugom universu.

NA
narod1
13:58 21.11.2013.

Lijepo je čuti. Pa dobar vam tek europarlamentarci :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije