Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tribina

Gabrić i Kosor: Nije svejedno kakvi će nas zastupnici predstavljati u EP-u

05.03.2014.
u 13:21

Istaknuli su da se u tom najvišem predstavničkom tijelu zajednice europskih država donosi gotovo četiri petine odluka

Na otvorenoj tribini u Velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva u Zagrebu danas su čelnici Nacionalnog foruma i Hrvatske socijalno-liberalne stranke predstavili istraživanje o aktivnostima i rezultatima hrvatskih europarlamentaraca u razdoblju od 1. srpnja lanjske do kraja veljače ove godine. Analizu je predstavio prof. dr. sc. Mato Palić s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Osijeku i potpredsjednik Nacionalnog foruma, a o važnosti svibanjskih izbora za izbor hrvatskih predstavnika u Europskom parlamentu na tribini su govorili i predsjednici Nacionalnog foruma dr. Nikica Gabrić i HSLS-a Darinko Kosor.

Istaknuli su da se u tom najvišem predstavničkom tijelu zajednice europskih država donosi gotovo četiri petine odluka, propisa i zakon koji imaju izravni utjecaj na svakodnevni život svih građana u Hrvatskoj. Zato nije svejedno kakvi će zastupnici predstavljati i boriti se za interese naše zemlje i nas kao građana.

>> Europski parlamentarci se borili za zalogaj više sira iz mišine i drniškoga pršuta

Komentara 6

FR
Francika
20:04 05.03.2014.

Glavno da vi nebute ti koji buju nas zastupali.

Avatar pretplatniik
pretplatniik
18:30 10.03.2014.

Tamo Hrvatski političari idu po 8 tis. eura plače ,a ne zastupati Hrvatske interese.A najdalje baš zbog tih krivih interesa je išla "pipl mast trast".

Avatar Zampić
Zampić
13:30 06.03.2014.

A šta bi nas ovi predstavljali ha ha ha pa nije ovo perestrojka majko mila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije