Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izašao iz bolnice

Vitasović: Teško je živjeti na moj način

Alen Vitasović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
26.08.2014.
u 11:18

Nakon incidenta koji se dogodio u subotu u Šibeniku, Alen Vitasović sad se odmara kod kuće. Naime, neposredno prije nastupa na Festivalu šansona pjevač je uhićen jer je demolirao jedan hostel, a navodno su mu izmjerena tri promila alkohola u krvi...

Nakon incidenta koji se dogodio u subotu u Šibeniku, Alen Vitasović sad se odmara kod kuće. Naime, neposredno prije nastupa na Festivalu šansona pjevač je uhićen jer je demolirao jedan hostel, a navodno su mu izmjerena tri promila alkohola u krvi. Umjesto na prekršajnu obradu, odveden je na odjel psihijatrije šibenske bolnice. Nakon što je otpušten iz bolnice, Vitasović se oporavlja u miru.

– Ja sam stvarno dobro. Teško je živjeti na moj način, ali to sam sam odabrao – kazao nam je pjevač. – Ništa drugo ne znam osim što pjevam. Bilo bi lijepo kad bih samo pjevao. Nažalost, moram se boriti i s lažima i s lošim ljudima – kazao je Alen.

Još prije nekoliko godina otvoreno je priznao ovisnost o alkoholu te kazao kako se liječi i da mu je u svemu tomu najveća podrška njegova supruga.

– Mojoj obitelji nije bilo lako, najviše sam zbog njih i krenuo na terapiju. Shvatio sam da je njima najteže i odlučio prestati – kazao je Alen tada za Večernji list. No, iako se liječio, pjevač je često znao pokleknuti, a prije nekoliko mjeseci izjavio je da i dan-danas popije, ali uvijek je pod kontrolom.

>>Alen Vitasović uhićen u hostelu neposredno prije nastupa

Ključne riječi

Komentara 7

DR
dragica949
13:15 26.08.2014.

Alane,dok god ti je <borba s lažnim i lošim ljudima<opravdanje za alkoholizam,još uvjek nisi spreman za odvikavanje. Nemoj ići na liječenje zbog <obitelji kojoj je najteže<,ne traži nikakve razloge i opravdanja u drugima,več sve što činiš,čini samo radi sebe.Kad češš sam sebi priznati alkoholizam i ovisnost, i ići doktoru s molbom da ti mogu pomoći i čvrstom željom da se liječiš,bit ćeš na početku teškog,ali pravog puta ka rješavanju problema.I zapamti,niko ti ne može pomoći bez tvoje najčvršće odluke. Jasno pomoć najbližih je jako bitna,ali za provedbu odluke najvažniji si ti.Budi jak i hrabar,guraj dan za danom,vjeruj isplati se.

Avatar Matija22
Matija22
11:55 26.08.2014.

Vitasović: Teško je živjeti na moj način hahaha da teško je cugat haha

DU
Deleted user
13:27 26.08.2014.

Po čemu taj pijanac zaslužuje mjesto u novinama? Dajte nam više pišite o uspješnim, pametnim i skromnim ljudima od kojih možemo nešto i naučiti. Teško bi mu bilo da svaki dan ustaje i odlazi osam sati raditi a ne što plače za svojih 5 minuta slave koji su davno prošli. I neće se vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije