Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludo je zaljubljen

Tko je tajanstvena brineta koja je opčinila Sašu Lozara?

Saša Lozar Opčinjen
Foto: Youtube
1/4
21.04.2014.
u 15:14

Multitalentiranom Filipu Dizdaru pripala je režija spota Opčinjen za novi singl Saše Lozara

Za svoj novi, nedavno predstavljeni singl Opčinjen, Saša Lozar  završio je snimanje istoimenog spota.

Multitalentiranom Filipu Dizdaru pripala je režija spota, a on je osim lijepog vremena iskoristio  i usvojeno plesačko iskustvo Saše Lozara pa je novi spot prošao u veseloj i opuštenoj atmosferi. Osim Saše Lozara u spotu se pojavljuje i Aleksandra Milinković, Sašina kolegica s Enter radija pa će biti zanimljivo vidjeti kako se dvoje radijskih voditelja snašlo pred kamera i u posve novim ulogama.

Spot je sniman na nekoliko zagrebačkih lokacija -  u Rokovom perivoju, na Gornjem gradu te u zagrebačkom klubu Katran, a na male ekrane dolazi za desetak dana.

Svakodnevno pojavljivanje u radijskom eteru potpuno je zaokupilo i upotpunilo karijeru Saše Lozara, ali jednako ga vesele i svijetla pozornice. Zagrebačka publika moći će ga čuti i vidjeti u srijedu 30. travnja u klubu Sax! u unplugged varijanti uz pratnju Marka Turkalja na gitari i Tomija Novaka na bas gitari. 

>>Lana Barić i Saša Lozar ispali iz showa Zvijezde pjevaju

>>Ivana Kindl i grupa Boa obradili njihov singl 'Svi tvoji poljupci'

Komentara 3

BA
baniček
16:37 21.04.2014.

ko je sad taj Saša?

ĆA
ćaćaća
20:36 21.04.2014.

a tko je sale?

ED
Edvard1966
18:02 21.04.2014.

Cijenim te i voli kao voditelja , ali tvoj smisao za muziku i pjevanje je katastrofalan i taj dio tebe kojeg voliš i misliš da si tu dobar ! Ostavi to za doma ,a javno objavi da ćeš taj dioo života objesit od klin jer ti to NE IDE !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije