Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napunio dvoranu

Thompson Bjelovarčanima priredio spektakl za pamćenje!

Marko Perković Thompson
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/12
22.12.2013.
u 09:23

Thompson na ovoj turneji po Hrvatskoj i inozemstvu predstavlja posljednji album "Ora et labora".

Toliko hrvatskih obilježja, sa koliko su za Thompsonov koncert bili opremljeni njegovi obožavatelji, gotovo se ne može vidjeti niti za državni praznik, rezime je veličanstvenog spektakla u Bjelovaru, a
koji je nova uspješnica u sklopu njegove velike turneje.

Naime, ponajveća hrvatska estradna zvijezda Marko Perković Thompson ovime je potvrdio svoj nedodirljivi mega status među privrženim obožavateljima svih naraštaja, a kojima je zauzvrat priredio koncertni spektakl za pamćenje. Dovoljno je ustvrditi da su mnogobrojni posjetitelji svog miljenika uglas pratili od prve do zadnje pjesme, a među ostalima je koncertnom spektaklu nazočio i mons. Vjekoslav Huzjak, biskup Bjelovarsko-križevačke biskupije, koji se uoči koncerta srdačno pozdravio s Thompsonom.

Iznenađenje Danice Bilić

Međutim ponajveća zanimljivost se odigravala iza kulisa koncerta. Naime, poznata bjeovarska humanitarka Danica Bilić uoči koncerta je uveliko iznenadila i darivala Thompsona, poklonivši mu ručno izrađenu košulju i prsluk narodne nošnje, te torbu skrojenu od kravata, a što je on s oduševljenjem prihvatio. Međutim, za to je morao uzvratiti više od uobičajenog autograma.

- Evo ti sunce moje Marko teka, pa molim te pišti, tko si, što si, odakle si i sve bitno vezano uz tebe, jer sve me zanima pošto sam tvoja najveća obožavateljica – sa povećom se listom želja Thompsonu obratila Danica Bilić, a koja bi se još više zadržala u njegovom društvu da se nije morao brzo pripremiti za izlazak na pozornicu. Međutim, susretljivi Thompson nije želio odbiti ovu neobičnu zamolbu, te se primio penkale i opširnog pisanja.

>>Thompson digao Višnjik na noge!

Komentara 9

SW
swic
10:11 22.12.2013.

Ja idem ako Bogda u Vukovar 29 . Na Markov koncert i to u Borovo selo , bice ludo i nezaboravno .

BT
BJ-THOMPSON
22:12 22.12.2013.

nabijem ja takvu stranicu kad ne smijem iznosit kompletno svoje misljenje... bitno da pise na vrhu stranice kolko ima stupnjeva u zagrebu...

MO
moramreći1
22:22 22.12.2013.

Ista publika ide i na raznorazne Cece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije