Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brz oporavak!

Severina operirala ligamente: 'Želimo ti još bolju, novu nogu'

severina
Foto: Facebook
1/6
06.03.2014.
u 07:28

Nakon što je najavila da mora operirati nogu, Severina je to i napravila. Lijepoj pjevačici njezin web-team zaželio je na Facebooku brz oporavak...

Nakon što je najavila da mora operirati nogu, Severina je to i napravila. Lijepoj pjevačici njezin web-team zaželio je na Facebooku brz oporavak. Postavili su to uz njezinu fotografiju na kojoj pozira na ležaljci. – Premda nam je i prošla bila dobra, želimo ti još bolju, novu nogu za sezonu proljeće/ljeto 2014. – napisali su joj suradnici.

Pjevačica je operirala prednje ligamente noge, koje je ozlijedila na turneji 2010. godine. Zbog brojnih obveza, nije se stigla na vrijeme posvetiti problemu, no na kraju je ipak trebala na operaciju. Uzela je pauzu od nastupa kako bi se nakon operacije što kvalitetnije oporavila.

 

>>Severina i u studio savršeno odjevena!

Ključne riječi

Komentara 4

DI
didazeljko
08:45 06.03.2014.

Večenji će list morati dnevno, o stanju zdravlja "pjevačice", tiskati bilten.Nemojte nas ostavljati u neznanju i strahu za njeno zdravlje,

Avatar jure23
jure23
10:30 06.03.2014.

dokada će te nas zamarati ovom glumicom niskobuđetnih filmova za odrasle, srpskom nevestom i lovcem na bogate miraze,propalom hajdugovom kraljicom, nekada je nosila beđeve s brojem nezaposlenih a danas ??

Avatar jure23
jure23
10:50 06.03.2014.

poslije operacije noge što više držati u zraku radi "cirkulacije".:)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije