Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nerazdvojni

Romantična haljina uz čizme? Evo kako su se uskladili Šalković i Gruica

mali budo
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/18
28.10.2014.
u 11:34

Zaljubljeni golupčići pojavili su se na premijeri filma "Mali Budo" koja je sinoć održana u zagrebačkom Cineplexxu Centru Kaptol

Spisatelj Hrvoje Šalković i splitska glumica Ana Gruica nerazdvojan su par. Zaljubljeni golupčići pojavili su se na premijeri filma "Mali Budo" koja je sinoć održana u zagrebačkom Cineplexxu Centru Kaptol.

U laganoj ljetnoj haljini i gumenim čizmama, Ana se s osmijehom na licu držala sa Šalkovićem za ruke, pokazavši da je njihova ljetna ljubav i dalje jaka. Za odlazak u kino, Šalković je odabrao ležernu kombinaciju jeans hlača, bijele košulje i veste, a i na njegovu licu titrao je osmijeh.

Na svečanoj premijeri "Malog Bude" predstavili su glumci iz filma – Sergej Trifunović, Petar Strugar, Hristina Popović i Mileta Pajković te koscenarist i redatelj filma Danilo Bećković, a u filmu su uživali i i brojni domaći glumci – Goran Grgić, Alen Liverić, Ksenija Marinović, Stjepan Perić i Jelena Jovanova, Frano Mašković, Sanja Vejnović, Zlatko Ožbolt, Ana Maras, Lana Gojak i Anica Kovačević, novinar i voditelj Aleksandar Stanković te Sandra Vranješ.

>>Ana Gruica i Hrvoje Šalković u vezi

>>Hrvoje Šalković i Ana Gruica pili sok na špici

>>Hrvoje Šalković podržao Anu Gruicu na jubilarnoj 50. izvedbi komedije 'Vlaška posla'

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
13:27 28.10.2014.

elita..s čim se to dobro rimuje?

Avatar krumpirsky
krumpirsky
16:23 29.10.2014.

a baš mi je to falelo da se i ja tak znekom uskladim , eto ovaj ima košulju ko halek ova čižmače taman da čisti štraju u štali , makar mislim da se svaka cura sa sela bolje oblači dok ide krave dojit FALA LEPA al ta "gradska kultura" mi se niš ne dopada

Avatar nijeminišta
nijeminišta
12:06 28.10.2014.

fuuujjj.... pa ova ima više od 14 godina... nije li to prestaro za ovog "zavodnika"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije