Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatan download

Remiks pjesme 'Nisam loš' Sinova ravnice ekskluzivno skinite na portalu Večernji.hr

sinovi ravnice
Foto: Promo foto
03.07.2015.
u 10:00

Pjesmu možete skinuti u petak, 3. srpnja, od 10 sati ujutro pa sve do kraja dana.

Pjesma „Nisam loš“ koju su Sinovi ravnice predstavili prije nekoliko mjeseci, odlično je zaživjela kod publike, na YouTubeu broji više od 200 000 pogleda, a i na terenu se pokazala kao jedna od omiljenih pjesama.

Prije ljeta bend je odlučio nagraditi svoje fanove remiksom iste pjesme te dopustiti besplatni download (pjesmu preuzmite desnim klikom i snimite datoteku).  Remiks pjesme „Nisam loš“ ekskluzivno možete skinuti danas, na portalu Večernji.hr od 10 sati ujutro sve do kraja dana.

– Pjesma nam se jako dobrom pokazala na terenu pa smo odlučili napraviti i ljetni remiks za koji vjerujemo da će biti pravo ljetno osvježenje – rekli su glazbenici iz Sinova ravnice.

Pjesmu „Nisam loš“ napisao je Boris Đurđević, za tekst je zaslužna Valerija Đurđević, a Remix pjesme napravio je KC-Blaze iz Beograda.

Sve novosti o Sinovima Ravnice pratite na njihovoj službenoj stranici www.sinoviravnice.com i Facebook stranici.

>>Desnim klikom skinite pjesmu na ovom linku.

>>Sinovi Ravnice na setu spota "Nisam loš": Svaki naš spot poklon je našim vjernim fanovima!

>>Sinovi ravnice: “Opatica” uzdrmala javnost?

Komentara 1

ZA
zambezi
16:16 03.07.2015.

Prvo cujes instrumental i cekas kad ce pocet Indira pjevat. Takvu 99 posto slicnu pjeva Kolonia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije