Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon s pričom

Predsjednica poklonila startasice iz Borova koje su hrvatski ponos

Zagreb, 23. prosinca 2016., Supercaffe - U sklopu ''Poklona s pricom'' svoj poklon donijela je predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarovic. Kolinda Grabar Kitarovic Photo: Robert Gaspert
Foto: Robert Gašpert
1/2
27.12.2016.
u 11:15

Zdravstveno edukativni projekt Poklon s pričom organizirala je Adria Medija Zagreb pod pokroviteljstvom predsjednice Republike. U projektu je sudjelovao i pjevač Ivan Zak koji je donio svoju gitaru koju je dobio od roditelja i sestre prije petnaest godina

Svoj poklon s pričom za zdravstveno edukativni projekt u organizaciji Adria Medije Zagreb i pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske donijela je i sama predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Preobražensku ulicu u Zagrebu gdje se održava Christmas Story Advent.

Predsjednica je odlučila ispričati priču darivanjem kultnih tenisica startas tvornice Borovo, naglasivši kako je važno podupirati hrvatsku proizvodnju, što i sama čini, te napisavši poruku kako su Borovo startasice hrvatski ponos.
Prije više od mjesec dana na Davis Cupu održanom u Zagrebu predsjednica se pojavila u startasicama u crveno-bijelim hrvatskim bojama.

Hvalevrijedni projekt

- Veliko mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovom hvalevrijednom projektu. Moj poklon s pričom su tenisice hrvatske proizvodnje koju trebamo podupirati - rekla je predsjednica u Supercafféu gdje se održava Storyjev Advent.

U projekt Poklon s pričom uključio se i pjevač Ivan Zak te u Preobražensku ulicu na Badnjak donio gitaru.

- Moj poklon s pričom je gitara koju sam dobio od roditelja i sestre prije petnaest godina. S njom sam proživio lijepe i one manje lijepe trenutke. Svirajući je napisao sam neke od mojih najvećih hitova, poput “Tko mi te krade” i “Naučila si me” - rekao je Zak.

Projekt Poklon s pričom ističe važnost pravih životnih vrijednosti posebice tijekom blagdana kada su ljudi najosjetljiviji te potiče ljude da svojim najbližima daruju ljubav i darove koje imaju priču jer je materijalna važnost u ovom kontekstu najmanje važna.


Pokloni koje su tijekom Adventa donosile poznate osobe, među njima i Bojana Gregorić Vejzović, Ćiro Blažević, Nevena Rendeli, Ecija Ojdanić, Marijana Mikulić, Iva Šulentić, Kristina Krepela, biti će izložene u sklopu izložbe Poklon s pričom u SuperCaffeu u Zagrebu, a građani će je moći pogledati do 6. siječnja 2017. Nakon toga izložba se širi na cijelu Hrvatsku.

Komentara 20

Avatar rurimuri
rurimuri
20:40 27.12.2016.

Mogu svi biti samo ljubomorni jer imamo najljepšu predsjednicu na svijetu!

CP
Cviet Prigorja
08:33 28.12.2016.

Lijepa li si!

GA
Gastarbeiter2
15:29 27.12.2016.

Gdje mi je nestao komentar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije