Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englesko - talijanska pjesma

Poslušajte pjesmu s kojom Jacques ide na Eurosong i za koju kaže da je pjesma njegovog života

Jacques Houdek
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
02.03.2017.
u 14:37

Jacques će na u usvibnju u Kijevu predstaviti s pjesmom "My Friend", riječ je o englesko - talijanskoj pjesmi koja šalje univerzalnu poruku

Jacques Houdek danas je predstavio pjesmu "My Friend" s kojom nas u svibnju u Kijevu predstavlja na ovogodišnjem Eurosongu. Pjesma je englesko - talijanska i šalje univerzalnu poruku.

Jacque kaže da je pjesma himnična i da poručuje da je život čudo i da se svaki dan živi kao posljednji. 

- Čaša je doista uvijek do pola puna, a nikad prazna – nisam želio pjevati ljubavnu baladu jer je to potrošno i nije za ovu priliku. Želio sam da ima univerzalnu poruku - kaže glazbenik. 

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu "My friend" su Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

- Raduje me što sam okupio sjajan autorski tim koji mi je svojim iznimnim talentom pomogao ostvariti zamisao pjesme za koju vjerujemo da će u najljepšemu svjetlu predstaviti našu domovinu - rekao je  Houdek i istaknuo kako je pjesma "My friend" pjesma njegova života i najbolje što je dosad napisao.

>>Ovo je šest pjesama s kojima je Jacques Houdek pokušao doći do Eurosonga

>>Poslušajte isječak iz pjesme kojom nas Jacques predstavlja na Eurosongu​

Ključne riječi

Komentara 29

TO
Toni12345
15:05 02.03.2017.

Jacques će pojesti konkurenciju. ;) Šalu na stranu, pjesma je užas.

Avatar Andabel
Andabel
16:18 02.03.2017.

betmen u akciji svedski stol

AL
Alkana
16:38 02.03.2017.

Pjesma je vrlo atraktivna i sigurno će daleko dogurati na Eurosongu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije