Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi starleta

Nives Celzijus prije izlaska u štiklama čisti podove

nives celzijus
Foto: Facebook
1/8
17.07.2014.
u 21:07

Nives Celzijus pravi je multipraktik. Osim što snima pjesme, seksi editorijale te piše pjesme, Nives je vješta i u kućanskim poslovima...

Nives Celzijus pravi je multipraktik. Osim što snima pjesme, seksi editorijale te piše pjesme, Nives je vješta i u kućanskim poslovima. Tako je na svom Facebooku objavila fotografiju na kojoj pere pod prije izlaska iz kuće.

"Malo sam se još sjetila oprat' pod prije izlaska iz kuće... Zločesta sis se sprda sa mojom svakodnevicom", napisala je Nives odjevena u slatku haljinicu i štikle. Da podsjetimo, Nives je sinoć predstavila knjigu ''Gola istina 2'' na zagrebačkim Vrbanima.

 

>>Nives Celzijus opisala svoju transkripciju sa Sanaderom u novoj knjizi

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trubatalo
21:37 17.07.2014.

Ovo jednostavno moram komentirati...pa dobro, koga ipak zanima sto NIves Kelvin Celzijus i ostale mjerne jedinice rade prije izlaska? Kakve ste vi to novine? Zasto ljudima punite glave s idiotarijama i idiotskim sadrzajima? Zasto ne pisete prave vijesti?

TO
tomzag
09:21 18.07.2014.

Pa dajte više nađite nekog milosrdnog sponzora za ovu polovnjaču; zadavit će nas do kraja ljeta sve te golišave slike i pikantni detalji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije