Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pucanj u prazno'

Nina Badrić demantira vezu s kolegom: Intimni život glazbene dive samo je njezina stvar!

nina badrić
Foto: Instagram
1/5
18.08.2014.
u 21:50

Nina Badrić osvrnula se na svom Facebook profilu na napise prema kojima je u vezi s mladim pjevačem Mirzom Šoljaninom, s kojim je svojedobno snimila i duet...

Nina Badrić osvrnula se na svom Facebook profilu na napise prema kojima je u vezi s mladim pjevačem Mirzom Šoljaninom, s kojim je svojedobno snimila i duet. Demanti pjevačice donosimo u cijelosti:

- Prisiljeni smo demantirati neistine i lažne navode bosanskog tabloida. Nina Badrić nije u intimnoj vezi sa Mirzom Šoljaninom, osim sto su vezani, na obostrano zadovoljstvo prekrasnim duetom 'Duše su se srele'. Intimni život glazbene dive je kao i do sada isključivo samo njezina privatna stvar, a naklapanja 'bliskih i pouzdanih izvora' koji su do sada glazbenicu pokušavali spajati čak i sa osobama koje Nina Badrić niti ne poznaje ostati će i dalje pucanj u prazno.Odvjetnički tim Nine Badrić biti će prisiljen dići sudsku tužbu protiv svakoga tko iznosi pa i prenosi neistine u vezi privatnog života Nine Badrić. Sav prihod od sudske tužbe glazbenica ce sa posebnim zadovoljstvom donirati u humanitarne svrhe, napisao je Ninin tim.

 

>>Poznata pjevačica na odmoru uživa poput prave filmske dive

Ključne riječi

Komentara 8

ST
stu123
22:18 18.08.2014.

Danas su sve zene dive. -.-

DU
Deleted user
22:06 18.08.2014.

Glazbena diva, nismo znali ! Da nije možda prvakinja opere HNK, a mi to ne znamo ?

GO
gospodindragovoljac1991
22:04 18.08.2014.

Što se sve kod nas ne naziva "DIVA". Bože dragi ova nacija je stvarno skrenuta. E moj narode zapjeva Marko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije