Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske radosti

Jole se skijao u BiH, a Giuliano s obitelji uživao u Alta Badiji

Jole i Giluliano
Foto: Facebook
1/3
19.01.2017.
u 08:20

Jole je na skijanju bio s damama – suprugom Anom i svojim kćerima Ivom (11), Emom (9) i Tijom (6), a Giulianu i njegovoj supruzi Kristini skijanje je pokvarila lakša ozljeda koljena sina Marka koji je dobio longetu

Nakon blagdana, siječanj je rezerviran za zimske sportove. Domaće zvijezde spakirale su torbe i uputile se na skijališta. Nakon što je godinama s obitelji odlazio na skijanje u Italiju, pjevač Joško Čagalj Jole proveo je zimske dane na Kupresu u BiH. Ondje je došao sa suprugom Anom i kćerima Ivom (11), Emom (9) i Tijom (6).

Jureći stazama morao se zaustavljati kako bi se fotografirao s obožavateljima. Aktivno zimovanje – bio je to recept i za odmor instruktora fitnessa i televizijskoga glumca Marija Valentića koji je u Kranjsku Goru poveo sina Niku (7).

– Skijali smo se svaki dan, sanjkali se svaku noć, poslijepodne smo plivali u bazenu, fino jeli i svaki dan odlazili na izlet – kaže 36-godišnji Mario. Bili su i kod čarobnog slapa Peričnika, sanjkali se u dolini Planici, hodali do slapova Martuljek, skijali se po uređenim stazama...

Veliki zaljubljenici u skijanje su i glazbenik Giuliano Đanić i njegova supruga Kristina koji su i ove godine sa sinom Markom uživali na snježnim padinama talijanskog skijališta Alta Badije.

– Iako nije bilo puno snijega, staze su vrhunski pripremljene. Malo nam je odmor pokvarila Markova ozljeda koljena. Predzadnji dan jedna je djevojčica izgubila kontrolu nad skijama i naletjela na Marka pa je dobio longetu. Srećom, nije ozbiljno, samo lakša ozljeda – rekao je Giuliano.

Komentara 1

BA
barbika1
08:49 19.01.2017.

super bas lijepo sto se skijao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije