Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Okus mentola'

Nikad seksepilnija: Jelena Rozga objavila novi spot!

Jelena Rozga
Foto: Kristijan Antolović
1/9
14.03.2014.
u 21:50

Jelena Rozga najavila je danas vrućim fotografijama objavljivanje spota za sinlg 'Okus mentola', a sada je to i učinila. Lijepa splitska pjevačica nikad nije izgledala bolje, a vidio pršti seksipilom...

Jelena Rozga najavila je danas vrućim fotografijama objavljivanje spota za sinlg 'Okus mentola', a sada je to i učinila. Lijepa splitska pjevačica nikad nije izgledala bolje, a vidio pršti seksepilom. U golišavom izdanju, video prikazuje isključivo Rozgu, na što će se malo tko buniti. U osam odjevnih kombinacija modnog studija VAIN, Jelena je zablistala, stoga ne sumnjamo u gledanost spota.

- Napokon je spot završen i jako sam uzbuđena što će danas moja nova pjesma i spot doživjeti premijeru. Nestrpljivo čekam da ga podijelim s publikom i nadam se da će svi zavoljeti "Okus mentola", pjesmu koju ja već obožavam, izjavila je Jelena neposredno prije objavljivanja svog novog spota.

>>Zamišljena Jelena Rozga ponovno otkrila sav svoj seksepil

Ključne riječi

Komentara 2

IM
Immanuell
11:29 15.03.2014.

Jelena, zlato..... Bija san u Osijeku u Avenue Mall - u kad si onomad prije par miseci držala koncert u holu..... Lipa si i skladna, ihhhh! Drža san dite na ramenima da boje vidi, jer te obožava..... Curo moja prava i lipa, ne daj da te zavedu blještavilo i sjaj karijere i šljokica..... Draga moja, tebi je 37 ljeta, riješi si budućnost, stvori obitelj i onda idi dalje..... To je velika zamka, zavaravanje o vječnoj mladosti, dok se okreneš ode mladost, ode i prva zrela dob, nađeš se u čudu u srednjim godinama i više se - gle čuda neviđena! - ne osjećaš tako dobro kao kad si donedavna bija mlad..... Prekrasna si, Jelena, pokloni to nekome tebi posebnom, ne čekaj 40, zaje.at ćeš se! Na ovaj malo čudan način želin ti sve najbolje u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije