Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje s obožavateljima

Ivana Zaka ganule reakcije obožavateljica na njegov novi hit 'Da si tu'

Ivan Zak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/18
04.02.2017.
u 20:15

Pjevač se družio s fanovima uoči koncerta u zagrebačkoj Areni 11. veljače. Neki obožavateljima poželjeli su se fotografirati s Ivanom, neki su ga “žicali” autogram, a najsretnije među njima Zak je počastio darovima.

Znam sve njegove pjesme napamet, a svaku novu koju napiše još je bolja od prethodne, nahvalila je pjevača Ivana Zaka (37) njegova obožavateljica Helena (14).

Jaskanski kantautor družio se s fanovima uoči koncerta u zagrebačkoj Areni 11. veljače. Neki među obožavateljima poželjeli su se fotografirati s Ivanom, neki su ga “žicali” autogram, a najsretnije među njima Zak je počastio darovima.

- Moje prijateljice dobro znaju koliko sam luda za njim. Osim što prekrasno pjeva, Ivan mi je i jako zgodan. Stoga sam frendice počastila kartama i veselimo se izlasku za pamćenje - rekla je Laura (17) iz Zagreba.

Pjevača su ganule reakcije obožavateljica na njegov novi hit “Da si tu”.

- Opet nas je uspio raznježiti novom baladom koju ćemo iz petnih žila pjevati u Areni - rekle su obožavateljice. Zak odrađuje posljednje pripreme za najvažniji koncert u dosadašnjoj karijeri pa mu nije teško ni noćima uvježbavati svoje pjesme u pratnji orkestra od 26 članova.

- Jedva čekam stati na pozornicu i zapjevati s fanovima - rekao je pjevač.  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije