Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno ožiljaka

Ispovijest košarkašice: Dečko me tukao, ukrao mi je automobil i drogirao se

Milica Dabović
Foto: Instagram
1/5
22.02.2017.
u 12:43

Košarkašica iz Srbije Milica dabović tvrdi da ju je dečko tukao, da je uzeo automobil koji je bio u vlasništvu njenog oca te da joj duguje sto tisuća eura

Bivša košarkašica kluba Novi Zagreb Milica Dabović bila je žrtva nasilja, prenose srpski mediji. Milica je ispričala kroz kakav je pakao prolazila tijekom ljubavne veze sa Šimom Šiklićem Simonom.

- Tijekom veze me ubijao od batina i stalno mi je krao novac. Automobil koji vozi vlasništvo je mog oca, koji mu je dopustio da automobil vozi jer je dogovor bio da ga Šime proda. On to nije napravio i automobil nismo vidjeli već tri - četiri mjeseca. Zbog toga je moj tata prijavio policiji nestanak automobila. Molila sam ga da mi vrati novac koji mi je uzimao da bi se provodio. Samo sam ga to molila da mi vrati, moj novac. Uzeo mi je sat koji sam platila, automobil, kartice, gotovinu koju sam imala u novčaniku je redovito uzimao - izjavila je Milica za Blic.rs.

U istom razgovoru rekla je da je njen dečko uzimao i drogu. Simon ima drugu stranu priče i tvrdi kako je Milica napala njega prije dva tjedna kad je došao u njen stan. 

- Prekinuli smo prije dva tjedna. Zvala me da dođem u stan i uzmem stvari i tada je došlo do verbalnog sukoba. Milica me počela grebati i napadati. I u jednom trenutku sam je odgurnuo o d sebe .Cijelu istinu o ovome ću vam ispričati nakon što završimo sudski proces - kazao je za Blic Simon.

Naime par je zbog ovog sukoba završio na policiji, a navodno je uzrok njihove svađe bila starleta Soraja. 

Odbacio je tvrdnje bivše djevojke da joj duguje 100 tisuća eura.

- To su gluposti i to nije tema ovog slučaja . rekao je Simon. 

>>Lijepu srbijansku košarkašicu bivši dečko Hrvat pokušao zadaviti

>>Lijepa Milica napustila Novi Zagreb

Komentara 2

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
20:29 22.02.2017.

Milica ( Dab Pogba ) - Ovic

PO
pobjednik95
13:51 23.02.2017.

jeli ona čula za policiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije