Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILA SINGL NA ENGLESKOM

Hrvatska pjevačica osvaja američke top liste

Kristina Vukas
Foto: Nina Đuđević/PIXSELL
1/6
14.10.2016.
u 18:09

Nakon što je hitovima poput “Odnijela te votka” i “Brzo i bezobrazno” zapalila regiju, splitska pjevačica Kristina Vukas (28) mogla bi postati uspješna i u inozemstvu. Danas joj je izašao prvi singl na engleskom jeziku, pjesma “Tease”, koju je snimila za američku izdavačku kuću Para music. Plan je da njome osvoji top-liste širom svijeta.

Besprijekoran izgovor

– Sasvim slučajno sam preko Facebooka upoznala Coreyja Stanforda, direktora Para Musica. Kada je shvatio da imam pjesme s nekoliko milijuna pregleda na YouTubeu i da je moj engleski odličan zahvaljujući tome što sam živjela u Australiji, ponudio mi je suradnju – priča nam Kristina. Amerikanci su se odmah zagrijali za atraktivnu pjevačicu, no Kristina je odbila prvi ugovor jer nije bila zadovoljna uvjetima. No, nakon što su sve dogovorili Kristina je ljetos otišla u SAD i snimila pjesmu koju je producirao Jazzfeezy, producent koji je surađivao sa zvijezdama poput Nicki Minaj, Lil Waynea i drugih.

Uskoro izlazi i spot

– Za mene su se već počele zanimati i velike izdavačke kuće poput Sonyja, ali ja želim prije svega promovirati ovu pjesmu, pa ćemo onda dalje. Fokusirali smo se na radiopostaje i promociju preko interneta, a u planu je i snimanje spota – kazala nam je Kristina, koja u pripremi ima i druge singlove, a zatim i izdavanje albuma. Iako će se posvetiti inozemnoj karijeri, Kristina neće zapostaviti ni domaću karijeru jer ima i nove pjesme na hrvatskom. – Ponosna sam što mogu predstavljati našu zemlju u svijetu, jer će se za mene uvijek govoriti da sam hrvatska pjevačica – zaključila je Kristina.

Kristininu pjesmu "Tease" poslušajte na ovom linku: http://www.paramusicgroup.com/tease-croatia/

>>Seksepilna Hrvatica Kristina Vukas hit je radiopostaje u Los Angelesu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Analytic
Analytic
20:25 14.10.2016.

...osvaja Americke top liste nitko nije cuo za nju i njoj u Americi. Potrazi je na Google i rezultati su samo isjesci iz nase domace bajne stampe.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
21:32 14.10.2016.

Ko je ova??????

Avatar comparator
comparator
20:06 14.10.2016.

Stvarno kad pogledaš pjesmu amface ili iz profila dobiš dojam brujanja u ušima !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije