Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenisačeva muza

Čilićev poraz snuždio je Kristinu Milković, ženu kojoj sve duguje

Zagreb...27.11.2016. Davis Cup Finale Zagreb Arena,Kristina Milkovic
Foto: Storypress
1/4
29.11.2016.
u 11:10

Samozatajna psihologinja i politologinja ne voli javne istupe, ali uz Marina je na svakom meču pa nije propustila ni Davisov kup

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, premijer Andrej Plenković, bivša skijašica Janica Kostelić, bivši tenisač Ivan Ljubičić, glumac i voditelj Tarik Filipović, samo su neke od poznatih osoba koje su bile na tribinama u Areni Zagreb kako bi gledale teniski dvoboj hrvatskoga tenisača Marina Čilića i Argentinca Juana Martina Del Potra.

Kristina Milković, djevojka Marina Čilića, izazvala je ipak najviše pozornosti. Zdušno je navijala za svoga teniskog asa koji u medijima često zna reći da upravo njoj duguje uspjeh i da mu ona uvijek donosi sreću. Osim što se o Kristini piše i izvan granica Lijepe Naše zbog njezine ljepote i samozatajnosti, valja istaknuti da je završila dva fakulteta – psihologiju i politologiju.

Poraz koji je Čilić doživio od Argentinca u finalu Davisova kupa snuždio je Kristinu, ali ubrzo je opet bila nasmijana jer treba ići dalje u nove pobjede... Lijepa Dubrovkinja s Marinom je u vezi već sedam godina, a o potencijalnom vjenčanju Marin je nedavno medijima rekao: - Dva starija brata su se oženila, ali ja se ne žurim.

Komentara 3

IV
ivan968
12:34 29.11.2016.

Da nije nje ne bi on igro tenis haha

IV
ivicaboldhead
12:36 29.11.2016.

On nju muze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije