Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Škakljive' informacije

Evo kako izbrisati sve što ste dosad pretraživali na Facebooku!

Brisanje povijesti istraživanja na Facebooku
Foto: Facebook
26.02.2014.
u 09:40

Osim što vam može zagušiti povijest pretraživanja, pohranjivanje pretraga može biti i nezgodno ako dijelite računalo s nekim na poslu ili živite s dečkom ili djevojkom.

Mnogi korisnici Facebooka često znaju švrljati po tuđim profilima, tražiti profile bivših ljubavi ili osoba koji im nisu prijatelji, ali su im iz nekog razloga zanimljivi.

Facebook sve te pretrage pohranjuje da bi se do njih kasnije moglo lakše doći. No, osim što vam može zagušiti povijest pretraživanja, pohranjivanje pretraga može biti i nezgodno ako dijelite računalo s nekim na poslu ili živite s dečkom ili djevojkom i zaboravite se odjaviti.

Business Insider donosi kako obrisati sve što ste pretraživali na Facebooku.

Komentara 2

EU
eurobanana
11:22 26.02.2014.

Sve sto je na Facebooko se ne moze izbrisati jer pohranjuju podatke i preko 10 g. jedino se za javnost ``navodno brise`` ja sam obrisao Facebook ,,i nemam problema jer se nikada necu sluziti vise spionskim portalom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije